Sötétnarancs színű vizelet 8 honapos terhesen betegség után mennyire veszélyes?
Hétvégén elkaptunk családdal hányós vírust
Egy nap alatt letudtam 2 hányással
Tegnap már csak a közérzetem volt rossz és a vizelet volt sötét de mivel nem tudtam sokat inni így keveset is voltam mosdóba
Estére halvanyodott a színe így nem aggódtam
Mára jól vagyok viszont megint sötétebb a normálisnál a vizeket színe, barnás vagy inkább narancssárga
35 hetes vagyok dokim nem tudom felhívni, sztk gondozásba max ügyelet
Nagyon para vagy várjak meg a nap folyamán változik-e?
Igyekszem inni de a vírus után kortyonkent ennyi ment le.
Elmúlt a vizelet színe, de megjelent a kéz és boka viszketés, a kézfejem kurkuma sárga lett
Első terhessegnel is volt, akkor se foglalkozott vele senki..
Most elmentem hogy már van mód rá, epesavszint mérésre, persze megemelkedett szépen. Enyhe kolesztazis tartomány felső határa.
Sajnos háziorvost nem tudom elérni
Nőgyógyászom nagyon nehezen telefonon sikerült,és nem tulajdonít neki különösebb gondot
Így fogtam magam és elmentem klinikára ezzel hogy mi legyen.
Kapok rá gyógyszert és mivel magzatviz a normál alsó határán van így igyál sokat de nem biztos hogy tudom ezzel befolyásolni a magzatvizet, ugyh áramlásvizsgálat is 2x hetente ott klinikán, így hogy nem oda tartozom de legalább foglalkoztak velem míg terhesgondozóm míg nincs nagy baj belefér neki.
Megjegyzem ez az epesav ha hirtelen megemelkedik, leállíthatja a baba szívét, persze az a legrosszabb, de az ember ott tart hogy hipohondernek kell lenni és saját tudásra és zsebre menni labort kérni orvost megkerülve….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!