Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sötétnarancs színű vizelet 8...

Sötétnarancs színű vizelet 8 honapos terhesen betegség után mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Hétvégén elkaptunk családdal hányós vírust

Egy nap alatt letudtam 2 hányással

Tegnap már csak a közérzetem volt rossz és a vizelet volt sötét de mivel nem tudtam sokat inni így keveset is voltam mosdóba

Estére halvanyodott a színe így nem aggódtam

Mára jól vagyok viszont megint sötétebb a normálisnál a vizeket színe, barnás vagy inkább narancssárga

35 hetes vagyok dokim nem tudom felhívni, sztk gondozásba max ügyelet

Nagyon para vagy várjak meg a nap folyamán változik-e?

2022. márc. 15. 12:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igyekszem inni de a vírus után kortyonkent ennyi ment le.

Elmúlt a vizelet színe, de megjelent a kéz és boka viszketés, a kézfejem kurkuma sárga lett

Első terhessegnel is volt, akkor se foglalkozott vele senki..

Most elmentem hogy már van mód rá, epesavszint mérésre, persze megemelkedett szépen. Enyhe kolesztazis tartomány felső határa.

Sajnos háziorvost nem tudom elérni

Nőgyógyászom nagyon nehezen telefonon sikerült,és nem tulajdonít neki különösebb gondot

Így fogtam magam és elmentem klinikára ezzel hogy mi legyen.

Kapok rá gyógyszert és mivel magzatviz a normál alsó határán van így igyál sokat de nem biztos hogy tudom ezzel befolyásolni a magzatvizet, ugyh áramlásvizsgálat is 2x hetente ott klinikán, így hogy nem oda tartozom de legalább foglalkoztak velem míg terhesgondozóm míg nincs nagy baj belefér neki.

Megjegyzem ez az epesav ha hirtelen megemelkedik, leállíthatja a baba szívét, persze az a legrosszabb, de az ember ott tart hogy hipohondernek kell lenni és saját tudásra és zsebre menni labort kérni orvost megkerülve….

2022. márc. 17. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet kiszáradás és lehet májfunkció probléma is. Jó lenne egy gyors vizeletvizsgálat. Védőnő nem csinál ilyet?
2023. jún. 14. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Amit írsz viszketés, lehet terhességi mérgezés is, ami életveszélyes. Mindenképp beszélj legalább a védőnővel.
2023. jún. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!