Mennyire gyakori a hányás terhesen?
Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok, nagyon félek a hanyastol és már vannak emelygos periodusaim. Lehet ilyen korán vagy csak bebeszélem? Mennyire gyakori? Környezetemben sokan nem hanytak, de elofordult olyan is aki egész nap megállás nélkül.2022. jún. 21. 17:02
2/20 anonim 

válasza:

Én egyáltalán nem hánytam. Viszont sokszor émelygett a gyomrom.
3/20 anonim 

válasza:

Én három terhességből kettőnél hánytam.
4/20 anonim 

válasza:

Körülöttem is mindenki jól bírta, én meg sajnos katasztrofálisan 🥲. Nem lehet megjósolni szerintem.
5/20 anonim 

válasza:

8-14. Hétig brutál hányinger éjjel nappal, viszont csak egyszer hánytam.
6/20 anonim 

válasza:

Én még csak nem is émelyegtem (lányom lett).
7/20 anonim 

válasza:

Kb 6 héttől jellemző a 14 hétig. De van aki hamarabb kezdi és olyat is ismerek, aki szinte végig hányt. Egyénfüggő.
8/20 anonim 

válasza:

Egyén meg talán genetika függő. Nálunk a családban senki sem volt hányós.
9/20 anonim 

válasza:

Családon belül 3 nő is terhes volt a közelmúltban, köztük én is. Egyikünk sem hányt, csak émelygéseink voltak. Valakinek durvább, valakinek enyhe.
10/20 anonim 

válasza:

Szerintem elég Gyakori,de az a vészes hányás,ami már orvosi kezelést is igényel, az szerencsére ritka. Nálam émelygés, étvágytalanság volt, hányás csak néhányszor és csak akkor ha éhgyomorra vettem be véletlenül a vitamint vagy ha olyat ettem ami nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!