Hányás hányinger egéséges terheség???
Figyelt kérdés
Sziasztok hetfőn megyek 7hetes ultrahangra akor derül ki hogy van e a picikémnek szívhang tudjátok nekem már volt egy missedab 10hetesen nem volt szivhang és nagyon félek hogy megint ez fog lenni.
Azt olvastam hogy akinek van hanyinger hányás az egéséges terheseg én nem hányok voszont majdnem egésznap hányingerem van.
Ti mit gondoltak ha baja lene a babámnak akor is lenének terheségi tűneteim🤔
2021. jún. 9. 21:00
1/7 anonim válasza:
Sajnos a tünetekre nem lehet alapozni. De ne aggódj, próbálj lazítani, minden rendben lesz!!! Mindjárt hétfő, és nyugodtabb leszel, ne gondolj rosszra! :)
2/7 anonim válasza:
Sajnos abból még nem lehet következtetni, bár valóban van egy nagyon gyenge statisztikai korreláció (ha émelyegsz, akkor tényleg valószínűbb egy kicsit, hogy megmarad a baba).
3/7 A kérdező kommentje:
Probálok nem gondolni ijesmire de azért még is benem van.
Remélem minden rendben lesz a kis manommal.🙂
2021. jún. 9. 21:08
4/7 anonim válasza:
El hiszem h aggódsz, az első terhességemet 9 hetesen be kellett fejezni mert 4 napról a másikra már nem volt szívhang. Most meg már 28 hetes vagyok a másodikkal. Viszont túl aggódás helyett a helyesírásoddal foglalkozz inkább mert borzalmas olvasni ahogyan írsz.
5/7 anonim válasza:
4 egészséges gyerekem van, de soha nem volt semmilyen tünetem. 😄 Erre ne alapozz semmit.
6/7 anonim válasza:
Nekem kb a 14. hét után volt hányingerem, hánytam minden órában a 20. hétig. A legelején nekem sem volt. Ilyesmire szerintem nem kellene alapozni, mert csak stresszeled magad.
7/7 anonim válasza:
Hogy vagy Kérdező? baba él és meg marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!