Babánk lesz és a 7 hétnél vagyunk,reggel napközben mege este folyamatosan jelen van a hanyinger és olyan érzés mintha 24 órát dolgoztam... kinek mi volt iylenkor? Ez normális? Talán lehet iker baba? Eléggé már most lehet látni a pocakon a terhességet
Babánk lesz és a 7-dik hétnél vagyunk,reggel napközben mege este folyamatosan jelen van a hanyinger és olyan érzés mintha 24 órát dolgoztam... kinek mi volt iylenkor? Ez normális? Talán lehet iker baba? Eléggé már most lehet látni a pocakon a terhességet,holnap van idö pontunk.
Ti hogy éltétek meg? Szerintetek iker?
Második babánkat várom, mindkét esetben egésznap émelyegtem, 2-3szor hánytam. Mindkét esetben egy baba volt.
7hetesen max puffadást láthatsz, az a 2mmes embrió miatt nem lehet nagy a pocid. Kisfiamnál 25.héttől látszódott a pocakomom, most kislányomnál a 18.héttől kezdett nőni a pocak. Vékony vagyok 60kg most 169cm.
Én is hullafáradt voltam, minden nap már délben könyörögtem az ágyamért. Nem ikrek.
Szerintem is a puffadás látszódhat, a baba még icipici.
És ez a sok rosszullét normális? Nincs olyan pillanat hogy ne lennék :) látni a hason eléggé
Köszönöm a válaszotokat
Nálam is a 7. héten kezdődtek a rosszullétek, egész nap émelyegtem, egy falatot sem kívántam, közben persze ettől függetlenül muszáj enni.
Hányni szerencsére nem hánytam. A savam is iszonyatosan jött, szednem is kellett savlekötőt. Most léptem nem rég a 10. hétbe, lekopogom, kezdenek elmúlni a rosszullétek, étvágyam is jobban van. Ha elfogadsz egy tanácsot, a hányinger ellen tényleg az a legjobb, ha soha nem hagyod kiürülni a gyomrod. Csipegess mindig valamit, így kevésbé tör az emberre a rosszullét. Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!