Béres B6 vitaminból mennyit lehet bevenni?
6 hetes + 4 napos vagyok es mar egy hete olyan hanyingerem van hogy arra nincsenek szavak.
Nem szedem rendszeresen csak mikor nagyon gáz a helyzet.
Ilyenkor reggel 2 db-ot veszek be egyszerre. Aztan este ha rosszul vagyok akkor elalvás előtt még egyet.
Nem árthatok a babanak ezzel a mennyiséggel ?
Nekem mar 2 db sem er semmit. Nem mult el tole a hanyinger..csak hánytam.
Azert koszonom a valaszt:)
Nem valószínű, hogy ártasz, bár a betegtájékoztató napi max. 1-et javasol elővigyázatosságból, mondván hogy nincsenek adatok. Kötve hiszem amúgy, hogy ne lennének, még ha erre a konkrét készítményre nem is, de úgy általában a B6 vitaminra kéne hogy legyen.
Ezt találtam:
"A typical dose of vitamin B6 for morning sickness is 10 mg to 25 mg, 3 times a day.
Talk to your health professional before you take vitamin B6 for morning sickness.
Intake of more than 100 mg a day of vitamin B6 can cause temporary nerve damage."
Összefoglalva 100 mg-nál többet nem ajánl egy nap, nem reggel hanem reggel-délben-este ajánlja a 10 vagy 25 mg-os tablettát, és amúgy meg beszéld meg az orvosoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!