Echinacea vagy Béres csepp terhesen? Valami más immunerősítő esetleg?
Még csak 5 hetes vagyok, de gondoltam felkészülök az előttünk álló influenzaszezonra, és minthogy terhesen kb semmilyen gyógyszert nem szedhetek, mindenféle természetes gyógynövényekben gondolkodtam minimalizálni a lebetegedés esélyét. Viszont a neten azt olvastam, hogy az Echinacea cseppek (amiket eddig telente szedtem, ha beteg voltam) határozottan ellenjavalltak terhesség alatt, a Béres cseppről meg nem találtam semmi információt ezzel kapcsolatban. Kérdezném én az orvosom nagyon szívesen, de 5 hetesen még nem sok értelme van, úgy gondolom. Femibiont, D-vitamint, palástfű teát, maca gyökeret már szedek/iszok, ennyi vajon elég?
Valakinek bármi tapasztalata? Esetleg másfajta immunerősítő így télire, terhesség idejére?
Köszönöm előre is!
Mikor teherbe estem én szedtem a béres cseppet. Pont beteg lettem és a patikában a hölgy azt mondta magzat károsító hatása is lehet, ne szedjem.
Én most vagyok 28 hetes, kértem a háziorvostól influenza elleni védőoltást.
Sajnos én mindig beleestem, és így terhesen még gyógyszert se lehet szedni, úgyhogy kín szenvedés lenne az influenza.
Ráadásul a babának is vedettseget nyújt t még a születés után fel évig (azt hiszem fel evig...)
En azt tudnám tanácsolni hogy kérdezd meg a háziorvosod, nőgyógyászod hogy mikor kaphatod meg, javasolja e neked egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!