7hetes terhes vagyok.(van szívhang:) Femibion1,1000-res folsavat,Béres Magnezium250mg+B6,Béres C vitamint..szedek. Illetve eddig egyszeri pár csepp rózsaszínes pecsételés végett 3×1Ultrogestan hüvelykapszulát(hüvelyi úton) Szedjek még vmit?Vasat?
Jesszusom, ez egy fél patika 😅😅
A Femibion tartalmaz alapvetően mindent amire szükségetek van, hacsak orvos nem javasolja, felesleges mellé a folsav, csak kiüríted.
A magnézium jó, illetve a C vitamin is ebben a taknyos időben.
Vasat szintén csak akkor szednék, ha doki kéri. Nekem 24.héttől kellett labor alapján, de a vasnak vannak negatív hatásai a székletre, szóval nem szedném ha nem muszáj.
Vas indokolt? Csak mert ha túl sok van belőle a szervezetbe, akkor megjelenik a baktérium a vizeletbe.
C vitamin ok.
Magnézium... ilyen korán még sok értelme nimcs. De nem árt.
Nem szedek vasat..
Csak kérdeztem,hogy szedjek-e..tavaly pl azért nem adhattam vért,mert annyira alacsony volt az értékem..
A védőnő azt írta,hogy majd csak 12.hét UH után kell labort csináltatnom..az még odébb van.. :/
Mindent orvosi utasításra kell szedni. A folsav a folsav felszívódási zavarom miatt kell, orvosi utasításra, ha korábban hallottam volna, hogy van ilyen, tutira szedtem volna magamtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!