7hetes terhes vagyok.(van szívhang:) Femibion1,1000-res folsavat,Béres Magnezium250mg+B6,Béres C vitamint..szedek. Illetve eddig egyszeri pár csepp rózsaszínes pecsételés végett 3×1Ultrogestan hüvelykapszulát(hüvelyi úton) Szedjek még vmit?Vasat?
A magánorvos semmit se mondott.Én kérdeztem,hogy jó ha szedem a femibion1-et és folsavat.Azt mondta igen,plusz felírta az Ultrogestant.
Majd 12.hetes hasi UH-ra kiírt áprilisra..s ennyi..
A védőnőnek írtam mailt,hogy miket szedek,azt írta ezeket szedjem amiket soroltam és majd 12.hét UH után lesz labor.
Első terhességem,ezt tudja a nőgyógyász,s a védőnő is..nincs tapasztalatom még mi hogy megy..mégse segítenek... :(
Nem fog a háziorvos terheslabort kiírni, mert nem írhat. Max általános labort.
És mindenki 12.hét környékén megy először laborba, én uh utáni nap voltam.
Ne parázd túl...
8-as vagyok, a kiskönyben is benne van, hogy minden trimeszterben van labor. Nyilván 12 hetesen is ráér. Mondjuk nekem, mikor megallapította az orvos a terhességet, mondta, hogy a következő hetekben menjek laborba.
De ha te elmondtad neki, hogy terhesvitamint meg folsavat szedsz, és ő azt mondta, jó, akkor miből gondolod, hogy mást is kéne szedned?
Vki mondta,hogy ne parázzak ennyire rá a dologra..🙄nos azért parázok,mert évek óta próbálkozunk párommal,s eddig nem sikerült teherbeesni..😭
2hónap múlva töltöm a 39-et s lassan fogytán az időm..mivel most veszélyeztetett terhes vagyok..mindent megakarok tenni a babáért,hogy megmaradjon! 🤰🙏🙏🙏
Elnézést,nem akartam eldurvulni,nem akartam senkit sem megbántani! :(
Köszi a tanácsokat!!! :(
És szerinted ha ennyire rástresszelsz, az segít? :)
Nyugodj meg, a babád jó helyen van, és az, hogy esetlegesen mi történik, nem a vitaminokon fog múlni. Ha valami fontos, majd az orvos mondja.
Nagyon ki fogsz merülni mentálisan, ha ennyire végigidegeskeded majd a terhességet.
Ez rengeteg!!
Felesleges. Lehet többet ártasz velük...
Első trimeszterben van labor! En 9 hetes vagyok, jövőheten kell mennem. Addig csak és kizárólag a terhesvitamint szedem. Ha valami majd kevés lesz, azt pótolom.
Mi is 2évet vártunk rá, mégsem eszem meg a fél patikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!