Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhes vagyok.(van...

7hetes terhes vagyok.(van szívhang:) Femibion1,1000-res folsavat,Béres Magnezium250mg+B6,Béres C vitamint..szedek. Illetve eddig egyszeri pár csepp rózsaszínes pecsételés végett 3×1Ultrogestan hüvelykapszulát(hüvelyi úton) Szedjek még vmit?Vasat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 28. 19:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A magánorvos semmit se mondott.Én kérdeztem,hogy jó ha szedem a femibion1-et és folsavat.Azt mondta igen,plusz felírta az Ultrogestant.

Majd 12.hetes hasi UH-ra kiírt áprilisra..s ennyi..

A védőnőnek írtam mailt,hogy miket szedek,azt írta ezeket szedjem amiket soroltam és majd 12.hét UH után lesz labor.

Első terhességem,ezt tudja a nőgyógyász,s a védőnő is..nincs tapasztalatom még mi hogy megy..mégse segítenek... :(

2021. febr. 28. 19:56
 12/22 A kérdező kommentje:
2hetente kell menni a táppénzes papíromért,a háziorvosnak mondom,hogy a terhesség végett szeretnék egy laborpapírt kérni.
2021. febr. 28. 19:59
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem fog a háziorvos terheslabort kiírni, mert nem írhat. Max általános labort.

És mindenki 12.hét környékén megy először laborba, én uh utáni nap voltam.

Ne parázd túl...

2021. febr. 28. 20:01
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
10es! Ha folsavfelszívódási problémád van akkor folátot kellene szedni, nem?!
2021. febr. 28. 20:03
 15/22 A kérdező kommentje:
13-as..a 8-as írta,hogy első trimeszterben is kell labor..nem én találtam ki.. :(
2021. febr. 28. 20:22
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

8-as vagyok, a kiskönyben is benne van, hogy minden trimeszterben van labor. Nyilván 12 hetesen is ráér. Mondjuk nekem, mikor megallapította az orvos a terhességet, mondta, hogy a következő hetekben menjek laborba.

De ha te elmondtad neki, hogy terhesvitamint meg folsavat szedsz, és ő azt mondta, jó, akkor miből gondolod, hogy mást is kéne szedned?

2021. febr. 28. 20:29
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kiskönyvem,ugyanis múlt héten felkerestem a védőnőt,hogy kihez fogok tartozni,utca szerint,bemutatkozott felírta a számom,s márc.19-re(pár hét múlva)felírt,hogy majd találkozunk..s ennyi..se kiskönyv..se tanács semmi..így sajnos nem tudom megnézni a kiskönyvemben,ami nincs..mert akkor nyilván tudnám,s nem kérdezném itt.. :/ Elnézést! :(
2021. febr. 28. 20:45
 18/22 A kérdező kommentje:

Vki mondta,hogy ne parázzak ennyire rá a dologra..🙄nos azért parázok,mert évek óta próbálkozunk párommal,s eddig nem sikerült teherbeesni..😭

2hónap múlva töltöm a 39-et s lassan fogytán az időm..mivel most veszélyeztetett terhes vagyok..mindent megakarok tenni a babáért,hogy megmaradjon! 🤰🙏🙏🙏

Elnézést,nem akartam eldurvulni,nem akartam senkit sem megbántani! :(

Köszi a tanácsokat!!! :(

2021. febr. 28. 21:16
 19/22 anonim ***** válasza:
23%

És szerinted ha ennyire rástresszelsz, az segít? :)

Nyugodj meg, a babád jó helyen van, és az, hogy esetlegesen mi történik, nem a vitaminokon fog múlni. Ha valami fontos, majd az orvos mondja.

Nagyon ki fogsz merülni mentálisan, ha ennyire végigidegeskeded majd a terhességet.

2021. febr. 28. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:
20%

Ez rengeteg!!

Felesleges. Lehet többet ártasz velük...

Első trimeszterben van labor! En 9 hetes vagyok, jövőheten kell mennem. Addig csak és kizárólag a terhesvitamint szedem. Ha valami majd kevés lesz, azt pótolom.

Mi is 2évet vártunk rá, mégsem eszem meg a fél patikát...

2021. márc. 1. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!