Enyhe rózsaszín pecsételés? Megmaradhat a pici?
5+5nél járok
Jövő hét szerdán lesz az első Uh-s viszgálatom.
Ma délelőtt volt egy enye rózsaszínes pecsételésem a tisztaságin. Felhívtam a dokimot. Szerinte ez még bele fér semmi gond. Ne izgassam fölöslegesen. De én nagyon megijdetem. Egész nap lestem hogy vajon újból vane de azóta semmi szerencsére. Dolgoztam és így pihenni nem volt lehetőségem :( van esély arra hogy minden rendbe? Túl aggódom?
Magnézium van itthon azt neki fogtam szedni.
Azóta nem volt semmi szerencsére
Elso terhessegemnel 5 hetesen barnaztam, egybol mentunk a korhazba. Mire beertunk mar vereztem. Uh-n semmit nem lattak. Kaptam progeszteront. Masnapra elmult a verzes es ra 1 hetre lattuk a kislanyomat az uh-n, 2 mm volt, azota mar 15 honapos ☺️ Ha akkor nem kapok progeszteront elment volna. Most a kistesot varjuk de a doki szo nelkul adta a gyogyszer megelozeskeppen. En kernek a helyedben. Artani nem artasz vele kiveve ha mehen kivuli de akkor erosen gorcsolnel.
Kellemes babavarast! :)
Vettem duphastont. Bízom benne hogy segíteni fog
😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!