Szagérzekenység, hányinger, hányás még az esti órákban is. Mikor lesz már jobb?
Figyelt kérdés
9 hét 3.napban vagyok és az utolsó két hét katasztrófális számomra. Minden szag zavar. Minden reggel úgy ébredek, hogy futok hányni. Van egy bizonyos szag, ami nagyon zavar a lakásban, de saját magam sem tudom eldonteni, mi ez a szag. Inkább ilyen kaja szag (hagyma, fűszerpaprika) , de csak otthon érzem. Eddig nem éreztem egyáltalán. Annyira el vagyok keseredve, szinte már fóbiam van otthon lenni. Mindig cssak otthon vagyok rosszul. Eddig még sehol máshol nem hánytam. Mikor fognak ezek az állapotok elmúlni? Vagy végig így leszek? Annyira elvagyok keseredve :( az elém már nagyon begyulladt a sok öklendezéstől.2021. máj. 23. 11:34
1/6 anonim válasza:
Ugyan így voltam mint te. Nem tudtam mi az a szag amit érzek, de csak otthon. Reggeltől estig émelygés, még éjjel is felkeltem rá. Napi 4-5 hányás, de nem volt megkönnyebbülés... Nekem 15hetesen múlt el teljesen. Kitartás!
2/6 anonim válasza:
Én az autós illatosítótól voltam így, ki is vágtam a kocsiból. 15 hetesen múlt el.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy pár hét és nálam is elmúlik. Előbb elmentem a nagyimhoz, aki zsírban sült húst sütött éppen. Utálom a disznózsir szagot, de viszont most egyáltalán nem zavart. Sőt, ettem is a húsból. Amint hazajottem, megint megéreztem azt a bizonyos szagot a lakásban, amitől felfordult a gyomrom. Már a sírás sem segít, annyira kivagyok. Alig várom, hogy holnap melóba menyjek. Ott minden okés velem.
2021. máj. 23. 12:41
4/6 anonim válasza:
Hat nem akarlak riogatni, de ne ketszer voltam terhes es mindketszer végig 9 honapon at igy ereztem magam. Borzalom volt. A hányas az ugy 20.hetig tartott kb,de utana ugynaigy hanyingerem volt folyamatosan csak nem hanytam. Szédültem allandoan, szagokra baromi erzekeny voltam. Tobbszor elájultam. Komolyan szerintem a letezo osszes terhessegi tunet nekem megvolt. De ezzel tenyleg nem ijesztgetni akarlak, mert en vagyok a sok millió emberből. En megszivta, de szurkolok, hogy neked jobb legyen:)
5/6 anonim válasza:
16 hetes vagyok, és még mindig nagyon rosszul vagyok. Főleg a szagok zavarnak engem is, de alapból reggel és délután+ este folyamatos émelygés, hányinger. Azért az elmúlt 2-3 hétben már viselhetőbb mint pl a 9-10 héten volt, szerintem akkor tetőzött, én már végül gyógyszert is kaptam a 12. hét után a hányásra. Most már 1 hete nem szedem, nem hánytam....de már nagyon elegem van az állandó rosszullétből :(
A kérdésre sajnos én is keresem a választ....
6/6 anonim válasza:
A többségnek azért 14-15 hetesen elmúlik, sajnos van aki peches és tovább vagy végig ilyen. Azóta én is csak egy pár szagra vagyok érzékeny, pl. eddigi kedvenc tusfürdőm elviselhetetlen lett, a férjemével fürödtem míg tudtam venni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!