Szagérzékenység miatt hányinger meddig tart (hat)?
A szagérzékenység miatti folyamatos undor, émelygés, hányinger is elmúlik a többi tünet enyhülésével?.
Nemrég töltöttem be a 12. hetet, és a hetekig tartó hányás, hasfájás, puffadás, állnadó émelygés szinte elmúlt. Viszont a szagokat nagyon nem bírom azóta sem. Mosószerek, öblítök, tusfürdö, sampon, parfüm, kávé és bizonyos ételek, föleg az olajban sültek illata rettenetesen irritál, és öklendezem töle. Próbáltam persze ezeket váltani, de ez is olyan hogy néha erösebben, néha kevésbé zavar. A boltban megszagolva pl nem zavar a sampon, ahogy megmosom vele a hajam, mar rogton felfordulok tole...
Több helyen olvastam hogy a szagérzékenység kitarthat a terhesség végéig is, de sehol nem találtam egyértelmü választ, hogy vajon a az állnadó undor is megmarad ezzel együtt, vagy csak a fokozott szaglás? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Nekem a hányinger kb. a 15. hétig tartott. Hánynom nem kellett egyszer sem, de lehet jobb lett volna, mint egész nap öklendezni, volt, hogy már a gyomrom "begörcsölt".
A szagundor még most is tart, és szerintem nem is fog változni a dolog (AXE tüsfürdő, hűtőszag, stb...) a terhesség végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!