Mikor érezhető megtermékenyülés után leghamarabb a hányinger rosszullét szagérzékenység stb?
példának okáért írom:
január 31 én jött meg utoljára
onnét 2-3 naponta voltunk együtt párommal
és a nemvárt előtt aminek február 24 körül kellett volna megjönnie már napokkal előtte szóval 20-a körül éreztem olyat hogy érékeny a mellem a hasam nagyon kiívántam a sósat és a szénsavasat.
23-án teszteltem pozitívat
és onnantól minden nap egyre erősödtek a tünetek.
25 hetes kismama :)
Én nemvárt után olyan 1,5-2héttel kezdtem érezni a tipikus tüneteket! A hányingerre meg a kívánósságra gondolok!
És ez egyre erősödött, a 8. héten tetőzött és kb a 12-13. hétig tartott!
36hkm
3 hetes terhes voltam amikor gyanítottam hogy bab lehet a dologban , hányingerem volt és elmondhatatlan az hogy éreztem hogy valami nem stimmel, de nem tudtam hogy mi.
Aztán 1 héttől később nem jött meg, elmentem tesztet venni, és mikor hazaértem elkapott a hányás, na akkor már tudtam hogy mi van de azért megcsináltam a tesztet és erős pozitív lett a 4.héten.
5.héten mentem dokihoz és egy gyönyörű petezsákot mutatott nekem.:))
nekem 10.napon ovu után lett pozi a tesztem.
Fáradt voltam,álmos már akkor is.
Kb rá 1hétre jöttek a tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!