Elmúlt a hányinger és a szagérzékenység. Baj lehet?
Utrogestant szedek.
Hétfőn és kedden már elég erős hányingerem volt, szagokra több, mint 2 hete érzékeny vagyok.
Tegnap meg ma csak enyhe émelygésem volt rövid ideig, de elmúlt. Hét elején a kávétól tök rosszul voltam, meg se bírtam inni, annyira hányingerem volt tőle, most meg simán semmi bajom tőle..
A melleim még mindig érzékenyek.
5+5 hkm
Nem jelent semmit. Tünetetek nélkül is lehet tökéletesen a baba és minden rosszullét is meglehet hetekkel egy esetleges magzatelhalás ellenére.
Ha nincs vérzés és görcs, úgy kell venni, hogy minden rendben van. Amíg nincs érezhető magzatmozgás semmi más támpont nincs. De nem baj, ha jönnek-mennek a tünetek, nem jelent semmit se pro, se kontra.
Tapasztalatból mondom, attól h elmúltak a tüneteid vagy nem erősek mint ez előtt semmi rosszat nem jelent. Inkább örülj neki😃
Nekem is egyik reggel hányni tudtam volna utána egy hétig semmilyen tünetem nem volt.
Ha nem görcsölsz erősen s nem vérzel vagy barnázol semmi gond nincs. :)
Ezeket az aggódásikat én is végig éltem s azóta már 15 hetes s 3 naposak vagyunk 🤗
Kitartást s boldog babavárást! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!