10 hetes terhesen egyre fokozódnak a rosszullétek. Nem kéne már múlóban lennie a hányásnak?
A 6. héttől borzasztóan émelygek egész nap, a 7. héten kezdtem hányni. Azt olvastam, hogy a "csúcs" a 8. héten van, utána lassan elmúlik a 12-14. hét körül. Tudom, tudom, van, akinek szülésig megmarad valamilyen szinten. ☹️
Viszont az normális, hogy még csak nem is stagnál, hanem egyre rosszabb? Már nem csak fogmosásoknál, hanem bármikor hányok és mennyiségre is többet. Eddig legalább evés közben nem émelyegtem, ezért sokszor keveset ettem, de most már étvágyam sincs és aludni sem tudok az állandó émelygéstől. A férjem is türelmetlen és ingerült emiatt. 😔
Sajnos ez ilyen, mindenkinek másmilyenek a rosszullétek. Nekem 7-17. hétig tartott a reggeli hányás, néha, hogy jobb volt, néha rosszabb.
Mondjuk azt nem értem, hogy emiatt miért ingerült a férjed... Nem ő van rosszul.
Sajnos, akár végig is tarthat. Orvosnál legközelebb említsd meg, akár kórházba is kerülhetsz. Létezik a terhességi vészes hányás, az elég veszélyes állapot.
Megjegyzés: a férjed egy s*ggfej.
Mindenkinél más. Én voltam miatta kórházban, 1 hétig, hogy figyeljenek, meg infúziót kaptam. Nem emlekszem, hányadik hétig tartott, de biztosan a 10. után volt, aztán szépen elmúlt.
A férjed tényleg olyan gáz, mint írtad?
6-tól 16-ig minden reggelt menetrendszerűen a vécét ölelve kezdtem hajnalban. Nem enyhült a 10. hét után, a 14.-16. hetek között volt egy kis csökkenés a napközbeni émelygésekben, akkor már enni tudtam valamit néha, de addig még azt sem. Napi 1-2 kisebb szendvicsen és egy tál gyümölcssalátán éltem túl azt az időszakot, mert ezek voltak az egyedüliek, amik csúsztak.
A férjed ezen mit idegeskedik? Nem ő van rosszul. Irigylésre méltó társat választottál.
Köszönöm, mentek a zöld pipák.
Akkor eltarthat még egy darabig. 🙁Addig azzal biztatom magam, hogy az émelygős kismamák ritkábban vetélnek el. Remélem az én picurom is jól van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!