Akinek kémiai terhessége volt, annak volt valamilyen tünete? Régóta szerettük volna a kistesót, de most hogy sikerült rettenetesen aggodom, hogy minden rendben legyen.
Kistestvert szeretnénk és evidens hogy nem magunknak, hanem a gyermekünknek. :)
Akkor ha jol értem, kimaradt vérzés utáni teszt esetén, max vetélés lehet. Kémiai terhesség nem?
Nekem nemvárt után 2 nappal pozi teszt, majd 3.nap megjött.
3x is jártam így, ez is kémiainak számít.
Semmi tünetem nem volt, csak késett, majd megjött.
"a teszt mutat valamit"
Igen, hcg hormon jelenlétét a vizeletben, terhesség miatt.
A kémiai terhesség egy nagyon korai fajtája a spontán vetélésnek, amely nem sokkal a beágyazódás után történik.
"Kedves"5!
Én voltam dokinál, ha hiszed ha nem, minden alkalommal. A férjem a nőgyógyászom. Nem csak egy mezei sztk-s orvos...
Nekem meg kémiai terhesség lett megállapítva
Na bumm
4#
A kémiai terhesség az olyan terhesség, ami azelőtt megszakad, hogy ultrahanggal megállapítható lenne a terhesség, de biokémiai módszerekkel (azaz vizelet és vérteszttel) kimutatható.
Nekem volt kémiai terhességem, pozitív lett rendesen a teszt, nem jött meg a menstruációm. A jele annyi volt hogy egy idő után nem erősödtek a tesztek, stagnáltak.
Laborral is követve volt a hcg szintem, emelkedett, de nem duplázódott.
Ultrahangon csak a megvastagodott méhnyálkahártya látszott.
2 héttel a pozitív teszt után kezdtem vérezni, spontán vége lett. Ha nem lett volna így következő héten kellett volna missed ab műtétre jelentkeznem.
7-es, "drága". Először is: neked meg mi bajod van? 😂 Mondd el, mivel bántottalak meg... Ha már így megszólítottál, mert amúgy nem is hozzád intéztem a hozzászólásomat. Nem igazán te voltál az, aki az elnevezéseket csűrte-csavarta, hogy x napig ez, aztán meg lehet, hogy már amaz. De még őt sem savaztam, csak leírtam, hogy tök mindegy minek hívjuk, akkor is egy vetélés. Ebben mi az amitől én idézőjelesen kedvessé válok a szemedben? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert egy kicsit mindig felidegesítenek az üldözési mániás emberek. Szeretném persze legyőzni ezt, és szó nélkül elmenni az ilyen megnyilvánulások mellett, de mint látod, sajnos nem mindig sikerül.
A sztk-s nőgyógyászokat meg főleg nem tudom minek kell sértegetned. Akkora orvoshiány van, hogy jóformán bármelyiknek lehet magán praxisa, nem kell ehhez kiemelkedő szakmai tehetségnek lenni. Azok az orvosok sem csak a "mezei" sztk-ban dolgoznak. Ezt a fellengzős dumát... És még én vagyok a "kedves" 😂
Na, de a férjed bizonyára meg tudja mondani pontosan, hogy tulajdonképpen vetélés-e a kémiai terhesség vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!