Miért szégyellem a pocakomat mások előtt?
Nem volt tervezett a baba, az elején nem is örültem a terhességnek, de most már (17+4) hetesen várjuk a kicsit.
Viszont nagyon kellemetlenül érint az, hogy már szorosabb ruhákban eléggé pocakos vagyok és lassan el sem tudom rejteni. Utálom ha megjegyzést tesznek rá. Ma mondta a sógornőm, hogy szépen “kerekedek” én meg teljesen kiborultam ettől. A kicsit nagyon várjuk és imádom az uh-kon is nézni. Most kezdem érezni ahogyan ficánkol, azt is szeretem. Mások előtt mégis szégyellem a hasamat, meg úgy érzem, hogy mindenki engem bámul amiért terhes vagyok.
Nem vagyok olyan fiatal, 25 éves vagyok és 2 éve vagyok a párommal, már el is jegyzett, csak a babával vártunk volna még pár évet. Szóval nem lehetetlen helyzetbe fog érkezni, nem is lehetne emiatt másoknak rossz véleményük rólam, én mégis szégyellem a pocakomat és próbálok úgy öltözni, hogy kevésbé látszódjon. Tudom, hogy ez pár hét múlva lehetetlen lesz...😅
Meg a másik az, és bocsánat, hogy itt öntöm ki a lelkemet, de az apukámnak néha vannak bunkó beszólásai. Régen, mikor láttunk egy várandós nőt, sokszor megjegyezte, “na ezt is felcsinálták” és néha ez jut eszembe, hogy mások is ilyen megvetően, rajtam viccelődve néznek rám.
Ebben a kommentedben meg is válaszoltad a kérdést.
Megmaradt ez benned annyira hogy ezért “szégyenled” a hasad. Tudat alatt pörög rajta az agyad hogy mit gondolnak rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!