Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet kezdeni a puffadássa...

Mit lehet kezdeni a puffadással? Már szégyellem a férjem előtt.

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok és már az elejétől nagyon puffadok, állandó szélgörcseim vannak. Nagyon figyelek arra, hogy semmi puffasztót ne egyek, mégis állandóan puffadok. Ti is tapasztaltok ilyet? Van erre valami praktika? Nagyon kellemetlen és szégyellem magam, mikor éjjel arra ébredek, hogy elszabadulnak a gázok... soha nem volt velem ilyen!
2017. febr. 16. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Én is puffadtam, de szartam rá. 😂 Nem zavart. Ennél sokkal cikibb dolgokat látott/érzett/élt át mellettem a férjem. Pár galamb nálunk abszolút nem számít. 😁
2017. febr. 16. 16:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Én eddig nem pukkantottam előtte ilyen öblöseket, mint néha álmomban sikerül, így kicsit nehéz feldolgonom a történteket :D
2017. febr. 16. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Én is nagyon fel vagyok puffadva,11hetes vagyok.

Fura nekem, hogy nem pukizol a ferjed elott.

Nem is hallottam még ilyenrol.

Mi már osszekoltozés utan 1-2 honappal elengedtuk magunkat, szerintem igy eros egy kapcsolat.

2017. febr. 16. 16:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

En se csinalok/ csinaltam elotte ilyeneket, aztan nekem is almomban jottek felszinre ezek a dolgok! ő jot rohogott rajta, en pironkodtam! Kesobb meg horkoltam is melle!! Szted?? Meg szules utan 1 honapig is...

Egy disznonak erztem magam, meghozza varacskosnak!😂

2017. febr. 16. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez szégyellned kell, akkor jó tanács: be ne engedd szülésre, mert ott ennél cifrábbat tapasztal majd, még akkor is, ha a fejed mellé áll! ;)

(Mondjuk ezzel egy óriási élménytől fosztanád meg.)

2017. febr. 16. 17:12
 6/12 A kérdező kommentje:

3, nem hinném, hogy ettől válik erőssé egy kapcsolat... 15 éves korunkban jöttünk össze, 30 évesek vagyunk, tehát a fél életünket együtt éltük le és tegnap, miután egy hétig munka miatt nem láttuk egymást, szinte sírva ugrottunk egymás nyakába. Nos, szerintem kevés olyan erős és hosszú, boldog kapcsolat van, mint a miénk annak ellenére, hogy nem lövöldözünk egymásra. Eddig sem volt nálunk létszükség ezt a másik orra alatt végezni, ezután sem lesz. Ettől függetlenül 15 év alatt sok minden történt velünk, ápolt már úgy, hogy magatehetetlen voltam, én pedig mostam már ki pisis ágyneműt utána (mikor beteg volt), úgyhogy nem egy steril házasságban élünk. Egyszerűen csak zavar, hogy nő létemre akkorákat eresztek, mint egy viziló :/

5, a szülésre bejön mindenképp, ez nem is kérdés! Már felkészítettem, hogy lesz ott minden cifraság és nem érte meglepetésként, magától is sejtette, hogy ez nem egy csillámppros művelet lesz :)

2017. febr. 16. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyan azt akartam írni, mint az 5-ös :D, ne tervezz apás szülést ha emiatt szégyenkezel. Espumisant nem próbáltad?
2017. febr. 16. 19:49
 8/12 A kérdező kommentje:

7, próbáltam, de kettessével szedve se oldja meg sajnos :(

Szülés: az más téma véleményem szerint, nem lehet összehasonlítani a kettőt. De ha 5ös hozzászólását olvastad, akkor az enyémet is, tehát tárgytalan a téma, ismered az álláspontomat.

2017. febr. 16. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Olvastam, csak azt mondtam, hogy ugyan azt akartam írni. :)
2017. febr. 16. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Nehéz elhinni, hogy egy ilyen semmiség kikészít, amikor állításod szerint cifrább helyzeteket is megéltetek már.

Ha mégis így van: talán azt kéne tudatosítani magadban, hogy EZ is a terhesség velejárója.

2017. febr. 16. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!