Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet kezdeni a puffadássa...

Mit lehet kezdeni a puffadással? Már szégyellem a férjem előtt.

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok és már az elejétől nagyon puffadok, állandó szélgörcseim vannak. Nagyon figyelek arra, hogy semmi puffasztót ne egyek, mégis állandóan puffadok. Ti is tapasztaltok ilyet? Van erre valami praktika? Nagyon kellemetlen és szégyellem magam, mikor éjjel arra ébredek, hogy elszabadulnak a gázok... soha nem volt velem ilyen!
2017. febr. 16. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én még csak a 7. Hétben járok de szinte első pillanattól nagyon puffadok. A férjemmel mi sem eregetünk egymás társaságában, ő ebben hozzám idomult, ilyen vagyok és kész számomra ennek meg van a maga helye. Pedig a családomban sem volt ez soha szégyen, sőt. És most én is bajban vagyok, sokat szenvedek a görcsöktől hasfájástól. Én Anaflatot szedek, a hatóanyag tartalma háromszorosa az espumizánnak, de így is kettővel kezdek/ nap. Kitartás, egyszer elmúlik ez is!
2017. febr. 16. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szégyelled ha nem az ki fog jönni. Fogadd el. Ha minden rendben van köztetek szerintem 15 év után egyáltalán ne szégyelj egy ilyen természetes dolgot. Én 13 éve vagyok együtt a férjemmel, 14 hetes vagyok a második babával. És ismerős amit írsz hidd el. Estére olyan vagyok mint egy lufi de éjszaka leeresztek. 😊 Én annak örülnék ha a férjem is csak a "terhesség" idejének megfelelő ideig eresztene éjszaka. 😄😄 De lassan jön a jobb idő és éjszaka se lesz annyira rossz szellőztetni. Na de komolyra fordítva a szót nem lesz ez végig, múlni fog a puffadás. Aztán jön helyette más....
2017. febr. 16. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!