37. hétben vagyok úgy szégyellem amit érzek? Többi
lenn?
Figyelt kérdés
türelmetlen vagyok , fáj már mindenem nem alszom sehogyan sem óriási a hasam , nem akarok még 3hétig terhes lenni, tudom h kitartás meg ilyenek , de már teljesen kivagyok... pedig nagyon akarom a babát. most meg elbizonytalanodtam hogy így milyen anya leszek? rossz?
2013. szept. 12. 17:13
1/9 anonim válasza:
dehogy leszel ettől rossz anya!!! szerintem az utolsó hetekben mindenki türelmetlen! én már a 35. héten az voltam. nem tudtam aludni, fájt a derekam a hátam és mindenem, fél óránként pisiltem. semmi nem jött már rám. na aztán én meg is kaptam a magamét, 36+6 naposan beindult a szülés. akkor viszont már hiába kívántam, hogy még vagy 2 hetet legyen benn. nem volt választásom. de szerencsére makk egészséges erős kisfiam született.
szóval kitartás, tudom miről beszélsz!
2013. szept. 12. 17:16
2/9 anonim válasza:
Jaj, dehogy! Hát nem ismered a mondást, hogy 8 hónapig várandós vagy, a 9.-ben meg terhes? Kiváló édesanya leszel. :)
2013. szept. 12. 17:36
3/9 anonim válasza:
Dehogy leszel rossz anya! Teljesen normális amit érzel. Sokan így vannak vele, hidd el! A szülés változást hoz majd, de előre megsúgom neked, lesz olyan időszaka a szülés utáni életednek, amikor visszasírod majd a terhességedet :) Most még gondolj arra, hogy három hétig pihenhetsz kicsit, akkor is, ha már nem semmi sem olyan kényelmes, mint régen, de mégis minden nyugodt.Ha megszületik a baba, akkor aztán beindul az élet és egy csepp nyugtod sem lesz :) Élvezd ki ezt a kis időt, hogy nem kell naponta tízszer kakis pelenkát cserélned, nem roncsolódott szét a mellbimbód a sok szopitól és nem költ fel éjszaka többször egy kis bőgőzsák :)Lazíts, rendezgesd el a babacuccokat, olvass el egy jó könyvet, hallgass zenét, vagy csinálj bármit, amire három hét múlva már úgy sem lesz időd ! Könnyű és gyors szülést kívánok neked!
2013. szept. 12. 17:36
4/9 anonim válasza:
Ne is mond...nagyon nagyon reménykedek, hogy jovőhéten meg lesz a babám... Pedig sajnos jelét sem érzem...
Jövőhét utánra vagyok kiírva.
2013. szept. 12. 19:05
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyosak vagytok:-)
2013. szept. 12. 20:12
6/9 anonim válasza:
Én is 37. hétben vagyok, én is nagyon várom már a végét, főleg amikor megfájdul a derekam bitangul :) vagy amikor ég a gyomrom hajnali 2kor, vagy amikor egy kis sétától is kimerülök néha. 2 babánk lesz van egy 2, fél éves fiam vele is foglalkozni kell. Jár bölcsibe de nekem kell vinni, meg délután sétálni, szóval én is várom már, hogy a kislányom megszülessen :)
2013. szept. 12. 21:20
7/9 anonim válasza:
Én is pont így voltam az első gyerekemmel. A másodikkal most a 16. hétben vagyok, de már előre félek az utolsó hónaptól, mert tudom hogy szenvedés... Nem aludtam szinte semmit, mert sehogy sem volt kényelmes, fájt a derekam, hátam, vizesedtem mindenhol, úgy néztem ki mint egy felfújt viziló, szörnyű volt, DE nem tart sokáig, hidd el :)) Szerintem ezzel mindenki így van, jó anya leszel, nyugi :))
2013. szept. 14. 19:11
8/9 A kérdező kommentje:
köszi nektek is
2013. szept. 15. 10:18
9/9 anonim válasza:
Én egy apa vagyok, és a leírtak alapján egy túrót leszel rossz anya. Sőt, ha megfogalmazódott benned a gondolat, tuti, hogy jó anya leszel, mert kételkedsz, gondolkodsz, és még érzel is.
Az én feleségem világéletében rettegett az anyaságtól, 33 évesen szült végre egy fiút, aki - sajnos - súlyos bőrbetegségben és allergiában szenved, de csodás anya. No, pont tőle hallottam a terhessége előtt és alatt ilyen butaságokat! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!