Nagyon kínos, nagyon szégyellem magam, hogy kéne ezek után viselkednem?
Figyelt kérdés
Fu, nagyon kínos a kérdésem, de muszáj megkérdeznem. Ma cukorterheléses vizsgálaton voltam, és az első vérvétel előtt mikor beadtam a kis könyvet, kérdezték hogy hoztam-e vizeletet, mondtam hogy nem, nem tudtam sajnos hogy kell, de hála Istennek a többiek sem. Ekkor hoztak ki nekünk poharat. Persze mielőtt elindultam voltam wc-én így alig tudtam pisilni. De ez még csak hagyján. A párom 2 hétig kint dolgozott és 2 hét után vasárnap találkoztunk és együtt voltunk. Nem védekeztünk. Sajnos ilyenkor belőlem még 1-2 napig távozik a sperma. Hát naná hogy amikor bele pisiltem a pohárba láttam....nem tudtam mit csinálni, így adtam be :( Azóta ezen kattog az agyam és marhára szégyellem magam, de elfelejtettem vasárnap hogy nekem kedd reggel mennem kell. Ha megyek eredményért pénteken hogy kellene viselkednem? Fuu, elmondhatatlanul szégyellem magam :(2014. júl. 8. 15:40
1/7 anonim válasza:
Ezen ne kattogj! Semmi rosszat nem tettél, viselkedj természetesen.
2/7 anonim válasza:
Sehogy :) Ez senkit se fog érdekelni :) Szerintem ilyet is láttak már rengeteget, meg sokkal különbet is, meg nem nézegetik a pisidet, a laboros nézi meg, akit ez megintcsak semennyire se fog érdekelni, és nem is találkozol vele, a leleteden meg nem lesz rajta, hogy mi volt benne :)
3/7 anonim válasza:
:-) Én is jártam már így, hogy mentem vizsgálatra, és kiderült, kellett volna vizelet is, és előtte nap voltunk együtt. Hiába fürdés....no.. van ilyen. Ezt senki soha nem fogja neked felróni! Teljesen természetes!
4/7 anonim válasza:
Semmi gond :) Én is jártam már így, az előző babámnál, senki sem foglalkozott vele. Úgy emlékszem, üledékvizsgálatban talán megjelent az eredményen, de ebben nem vagyok biztos. Felnőtt emberek vagytok :) Az a baba is odakerült valahogy. Csak nyugodtan, természetesen, ha látszik rajtad, hogy kínosan érzed magad, szerintem rosszabb. Persze megértem, hogy ez neked kínos, de szerintem igyekezz minél természetesebben viselkedni.
5/7 anonim válasza:
Uram atyám, micsoda probléma!!! Szerinted más nem ad úgy be vizelet mintát?
A kutya nem foglalkozik ezzel!
Ne parázz már ekkora hülyeségen.
Ne aggódj, nem fognak ujjal mutogatni rád mikor mész az eredményért, hogy "figyeld már, ez volt az a csaj aki szexelni merészelt".
Ugyan már, bolhából elefánt!
6/7 anonim válasza:
A kérdés alapján felkészültem valami vérciki dologra, de ez tényleg semmi, ne parázz ezen! :) A vizeletet feldolgozzák (gondolhatod, aki egész nap ezt nyomja, mennyire tojik rá, hogy még egyéb dolgok látszanak-e benne vagy sem, százszor látott ilyet), aztán nyomtatják az eredményt és annyi. Senki nem is fog felfigyelni és emlékezni erre, ugyanmár! :) Lazíts!
7/7 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy valami vér ciki sztori lesz, hogy pl. megbotlottál, és valaki ráborult a pisid :)
Hidd el, naponta látnak ilyent a laborban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!