Annyira szégyellem, de már félek az éjszakáktól. Sokszor ébredek arra, hogy nagyon nehéz a légvétel. Nektek is van ilyen?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok. Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, de a 3. babámat várom és ilyen még velem a többi terhességnél nem volt. Rendesen a pánik fog el éjjel, hogyan lesz ez tovább az elkövetkezendő akár 10 hétben még, hiszen a baba akár még kétszer ekkorát is nőhet. Mit csináljak, hogy ne féljek ennyire?2011. febr. 21. 12:55
1/7 anonim válasza:
Már van két gyerkőcöd, és a harmadiknál jött ez elő? Ez elég furcsa. Lehet, valami pánikbetegség jele is...
2/7 anonim válasza:
Velem is hasonló van, eddig azt hittem, hogy én vagyok az egyetlen. Most is kapkodom a levegőt mintha muszáj lenne, de főleg éjjel jön rám és hihetetlen rossz érzés csak nekem még párosul egy iszonyatosan gyors szívdobogással is, én nem attól félek, hogy még mennyit nő a babám, hanem attól, hogy mi van, ha ez pánik (vagy nem is tudom mi ez) szülés közben jön rám, én ettől rettegek iszonyatosan.
Remélem jobbra fordul ez a helyzetünk :)
Kitartás neked is!!!!!
35hkm
3/7 anonim válasza:
Esetleg, ha nem az oldaladn feküdtél eddig, mostantól úgy feküdj.
Meg szedj (több) magnéziumot)
4/7 anonim válasza:
13:07-es vagyok, én pl mindig az oldalamon feküdtem, illetve 35 hetesen már nem igen lehet magnéziumot szedni és nem hiszem, hogy attól könnyebb lenne a légzés....
5/7 anonim válasza:
Szerintem félig ülő helyzetben aludj. Nekem csak úgy ment. Már 6 éves a gyerkőc, de néha arra ébredek most is , hogx nem kapok levegőt, ha alacsony a fejem alja.
6/7 anonim válasza:
Ha félelem, és rettegés érzésed is van, akkor lehet hogy enyhe szorongásos roham... azért ez a pánikrohamtól messze van :) Van homeos bogyo is aminek nyugtató hatása van, de félsz attól, hogy félsz... stb, szóval beindult egy öngeneráló folyamat, keress fel esetleg egy pszichológust. Sajátítsd el az autogéntréninget. Fantasztikusan nyugtató
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, van már bennem szorongás és én is erre gondolok. Na de hogy álmomból ez keltsen fel, az fura.
Köszi mindenkinek a választ!
2011. febr. 21. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!