Örültetek annak, amikor érdeklődtek az emberek a terhességetekről meg hogy létek felől?
Figyelt kérdés
Idegesített titeket az a kérdés, hogy "terhes vagy?" Vannak emberek, akik külsősként csak később tudják meg, hogy ez és ez babát vár.2022. jún. 7. 11:48
11/16 anonim válasza:
Én örültem volna, de úgy igazán senkit nem érdekelt. :D Én nyitott vagyok, engem más sztorija is érdekelt volna, amennyiben nem csap át túl hosszú regénybe a történet, de csak anyukám mesélte el az ő történetét meg nagymamám, azt meg már kissé elhomályosította az idő, és ismertem is. Én azért is jártam ide az oldalra történeteket olvasni, mert fel akartam készülni, hogy ne érjen sokként majd minden második dolog. Szóval ha valaki megkérdezte hogy vagyok, akárcsak udvariasságból, nekem jól esett és a viszonyunknak megfelelően válaszoltam neki (közelebbi ismerősnek tartalmasabban, távolabbinak "minden ok köszi").
12/16 anonim válasza:
Ha olyan ember érdeklődött, akit egyébként is érdekel a hogylétem, akkor igen.
Az kifejezetten zavart, ha az illető egyébként rám sem bagózik, de most hirtelen mindent tudni szeretne rólam/rólunk.
13/16 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim voltak, velem kedves volt mindenki, és örültem, ha érdeklődtek :) Egy valami volt idegesítő, amikor a végén naponta kérdezgették a közvetlen családtagok, hogy egyben vagyok-e még, na hát mondtam nekik, hogy úgyis szólok, ha megszültem :D
14/16 anonim válasza:
Én nem szerettem, az az igazság.
Pedig imádtam a terhességem minden percét, nem volt problémás egyáltalán. De mikor kb. idegenek érdeklődtek arról, hogy hogyan fogok szülni, az nekem már sok volt. Vagy hogy kaptam a kéretlen jótanácsokat, hirtelen a környezetemben mindenki gyerekszakértő lett és mindig mindent jobban tudtak.
15/16 anonim válasza:
Hála istennek akkor már otthonról dolgoztunk, mikor terhes lettem és senkinek nem mondtam el. Csak néhány barát és a család tudta, a legtöbb hülye piszkálást,horror sztorit megúsztam.
16/16 anonim válasza:
Akit kedveltem és nem a pucér valagára esett teherbe, illetve tudtam hogy régóta szerettek volna babát, annak szívből örültem, boldogan érdeklődöm ha csak találkozom velük. De amikor ismerősöm lett terhes egy 4 hónapos kapcsolatba, nulla egzisztencia nélkül az anyjáék nyakára, milliós adóssággal, akkor kb szerintem a pofámra volt írva hogy te normális vagy? Nem is akartam érdeklődni, egy egyszerű hogy vagy jött ki csak belőlem,mert röhejesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!