Hogy "kezdtétek" érezni a terhességeteket?
11. héten járok,semmi tünetem nincs.De semmi az ég világon!
Arra lennék kíváncsi hogy mik voltak a jelek ,tünetek már akkor amikor sejtették hogy valaki van a pocakban?Nem a mensi elmaradására vagyok kíváncsi!
Kicsit úgy érzem kimaradok valamiből...
Kb. a nemvárt előtti 4-5 nappal megkezdődtek a pms tünetek, főként a mellfeszülés meg a "mindjárt megjön érzés" és úgy a 7. hétig kitartott.
A 9. héttől jött a hányinger, reggel már menetrend szerűen, meg úgy nap közben is random, bármikor, bármitől. És ez mostanra, a 14. hétre sem változott. Ja meg szintén random beszurkál a hasam.
Terhesnek érzem-e magam? Nem. Kicsit sem. Csak van egy csomó kellemetlenségem.
A helyedben ezen nem bánkódnék, igazából nem maradsz le semmiről - semmi jóról.
Azt, hogy van egy baba a méhemben, csak az uh vizsgálatokból tudom. És szerintem az első mozgásokig nem is fog bennem igazán tudatosulni. 🙂
Növekedett a hasam aztán mozgott a baba.
Más nem volt
A hányinger, még a mensi kimaradása előtt. Aztán az éhgyomri hányások.
Az első nagyon okosnak hiszi magát, de a hányás jön nézőközönség nélkül is. Idióta...
Harmadik terhesség. 7-től 8hetes terhességig fájt a gyomrom de semmi komoly, tűrhető utána meg is ijedtem hogy most mivan ennyi volt? (Hát igen 🤷♀️) Most 16 hetes vagyok már nő a hasam és most kezdem igazán azt érezni h terhes vagyok, mert itt ott szurkál már. Alul keményebb más érzés. Ha hason fekszem már érzem hogy valami ott van. Ha hirtelen felállok nem esik jól. És ami miatt már kismamanak érzem magam újra az az, hogy már mások is észreveszik már.
Mostmàr csak azt várom nagyon hogy érezzem a mozgását
Elmondom miből maradtál ki:
6. hét: hányinger
7. hét: erős hányinger
8. hét: állandó hányás szülésig
Fél év okádás, szerintem örülhetsz neki, hogy nincs tüneted, de te tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!