Hogy "kezdtétek" érezni a terhességeteket?
Figyelt kérdés
11. héten járok,semmi tünetem nincs.De semmi az ég világon!
Arra lennék kíváncsi hogy mik voltak a jelek ,tünetek már akkor amikor sejtették hogy valaki van a pocakban?Nem a mensi elmaradására vagyok kíváncsi!
Kicsit úgy érzem kimaradok valamiből...
2021. nov. 12. 19:37
11/13 anonim válasza:
5. héttől egész nap hányingerem van, csak zöldséget, gyümölcsöt tudok enni, hányok, ha csak beszélgetek valami ennivalóról, amit aktuálisan undorítónak találok. Mármint tényleg, beszélgetés közben hányok. Gyenge vagyok és állandóan fáradt, alig bírok mellette dolgozni. De én sem érzem magam terhesnek, betegnek érzem magam őszintén szólva. Úgyhogy ne aggódj, semmi jóról nem maradsz le, őszintén szólva irigyellek. Majd ha nő a poci vagy mozog a baba, akkor talán jobban érezni fogjuk, hogy babát várunk. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok a válaszokat!
Olvasgattam itt a kommenteket hogy miket éreztek..hasfeszülés szurkálás és társai.Peteérés beágyazódás ki mit érzett,na akkor az sem lehet tényszerű.
Őszintén szólva nem bánom hogy nincsenek ezek a negatív tüneteim!
2021. nov. 13. 07:51
13/13 anonim válasza:
Nincs töneted,legalább nem szenvedsz hányástol.álom a terhességed
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!