Miben volt más a második terhességetek az elsőhöz képest? Tünetek, rosszullét, vizesedés, súlygyarapodás stb.
Semmiben, az első fiú második lány.
Mind kettővel 30+kg ot híztam, (pont lefogytam az első után) nem volt semmi tünet egyiknél sem.
Első szept. legelején született, előtte 1 héttel már borzasztóan vizesedtem és valószínűleg puppp jelentkezett, a másodikkal (téli baba) ezek nem voltak, viszont nála csak a 36. héten derült ki a gdm és inzulinnal is kellett magamat szúrni és őt indították.
Más különbség nem volt.
Első L, +6kg, második F, +9kg
Az elsővel hébe hóba volt hányingerem az elején. Na a másodikkal bepótoltam, folyamatos hányás, érzékeny voltam minden szagra (szegény férjem parfümöt is csak kint tudta magára fújni, mert attól is rosszul voltam) kórházban is voltam kiszáradás miatt.
De mondjuk míg az elsőnél be kellett feküdnöm, visszatartásra, mert korán kinyílt a méhszájam, addig a másodiknál a kiírt időpont előtti héten még zárva volt a külső, belső is.
Mindkettő lány amúgy.
Most várom a másodikat.
Az első ehhez képest semmiség volt. Talán 8-9 hét között volt egy kis hányinger az elsővel. Most 5 hetes vagyok, de gyakran hányok, folyton szédülök és émelygek. Éjjel-nappal. Kegyetlen 😟
Az elsővel csak rosszul voltam.
A második az pokol volt: folyton beteg voltam, mindent elkaptam, szinte végig hánytam. Rengeteget híztam, tele voltam vízzel, szar volt a vérnyomásom is. Fáj a hátam, aztán a csuklóm meg s térdem. Nem vagyok egy picsigós, de annyira fájt hogy sírtam. Mindenkitől megkaptam, hogy pocsékul nézek ki. A szülés szintén nem volt jó. Iszonyú hosszú volt. A baba pedig 3 hónapot végig üvöltött.
2018.12.24.született,Ő a kis Grincsem 💚.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!