20+1 hetes terhes vagyok. A terhesseget 63,80kg voltam a terhesseg kezdeten. Most 71,50 kg vagyok. Sok ez a sulygyarapodas? Mit tehetek, hisz nem eszem mostmar tul sokat, de megse fogyozhatok!
Az attól függ. Én a 27. héten vagyok 10 kg többletben, a doki szerint sok, mert a végén még a levegőtől is hízni fogunk. De én nagyon vizesedek(2 számmal nagyobb cipő jön csak rám. Amióta rám szólt a védőnő, doki, egy kicsit jobban odafigyelek a táplálkozásomra.
A védőnő azt mondta, hogy az 5. hónapig fél, egy kg. súlytöbblet havonta, a 6. hónaptól 2 kg (max) havonta az elfogadott.
Én azért nem koplalok, túrórudit eszem (az sovány túróval, étcsokival van) néha sülttököt "nasizom" (tele van vitaminnal és nagyon laktató)és sültalmát (fahéjasat). Ennyit bűnözöm, de ezeket is csak 10 órai és uzsonna helyett.
Szerintem nem sok. Mindenki más időpontban hízik. Én a terhességem első hónapjában híztam 3 kilót, azóta semmit. Az előző terhességemnél is az utolsó 3 hónapban szedte fel azt az 5 kilót. De én 100 kiló fölülről indultam, szóval ez nem meghatározó. De van olyan ismerősöm, aki az első "félidőben" hízott 12 kilót, a második 20 héten meg semmit.
Mit tehetsz?
Nekem a dietetikus azt tanácsolta, hogy minden nap egyek narancsot, vagy grapefruitot, vagy igyak frissen facsarva 2 decit. Hát én a napi 1 gyümölcsnél maradtam, talán ezért nem is hízom. Ami még jó, csak macerásabb, az az ananász, de nyersen, még véletlenül sem a konzerv.
Jó babavárást és kevés kízást kívánok!
18 hetes kismami
Ez még jó.Igaz nem kevés.
A lányommal 32kgot híztam.
Most 19+1 vagyok,és 7 kg már rajtam van.51 röl indultam ismét,mint a lányommal.Remélem,hogy a végeredmény most kevesebb lessz.
Koszonom szepen a valaszokat!
Jo babavarast mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!