Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 165 cm,61 kg-mal kezdtem a...

165 cm,61 kg-mal kezdtem a terhességet. Mennyi lenne kb. az ideális súlygyarapodás a terhesség végére, ha nem érzem, hogy vizesednék? 30 hetes vagyok jelenleg.

Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy terheség esetén a normalis súlygyarapodás 8-12 kg közt van, ha a nö normál súllyal esett teherbe. A te esetedben 68-72 kg körül van, efölött többet veszel fel, mint amennyi egészséges.
2017. okt. 13. 07:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a 20. hétig -2 kg-nál tartottam, kb. a 24. hétre szedtem fel a 2 kg-ot. Azóta viszont hízok heti 1 kg-ot, amitől megijedtem, mert a terheléses cukorvizsgálat sem lett a legjobb, félek, hogy esetleg amiatt van. Bár tény, hogy éhes is vagyok állandóan, nassolni nem nagyon nassolok, max. egy kis gyümölcs. :S
2017. okt. 13. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon maximum 12 kg a vegere.
2017. okt. 13. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Az abszolút nem gond, ha eleinte lefelé megy a súlyod, mert elvileg volt felesleged (nem osk, de 4-5 kiló biztosan), emellett amíg a baba jól fejlödik, addig nincs probléma.

A legtöbben a második félidöben kezdenek jobban gyarapodni - mert a baba is -, csak akkor van gond, ha a kismama azzal a jelszóval, hogy terhes, ész nélkül összeeszik mindent, mert kettö helyett kell ennie és a végén 20-30 kg fölösleggeel zár.

Szóval nem idegeskedj, szerintem nálad minden OK. Kellemes babavárást meg madj könnyü szülést!

2017. okt. 13. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lett volna már feleslege a kérdezőnek? 165-höz teljesen normális a 61 kg. 68 fölött lett volna feleslege.
2017. okt. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!