A hatodik hétben jelentkezhet már a súlygyarapodás?
Nekem az a tapasztalatom,hogy igen is lehet és a terhesség az oka...èlö példa vagyok,mindkèt terhességem úgy kezdtem,hogy nagyon guorsan 5kg-ot híztam,szinte rohamosan.Nekem nem volt hányingerem meg èmelygèsem,viszont farkaséhség az volt,és muszály volt ennem,mert ha nem akkor lettem rosszul,és csakis a "szemét" kaja ment le,egészséges ételre nem nagyon tudtam ránézni.Pedig csakis egészségesen táplálkozom,ès sportolok,nagyon ritka mikor valami gyorskaját eszem,vagy rágcsát...Szóval ez agyors 5 kiló nem mozdult utánna kb a 28dik hétig,majd onnantól mèg 5 kiló a 33hètig,aztán mèg +2 kg az elsö babánál,a másodiknál is ugyan így fog alakulni szerintem,mivel most vagyok 33 hetes ès +9/10 kiló körül mozog a gyarapodás...Nállam az se igaz hogy az utolsó hetekben hìzom a legtöbbet,söt,szinte nem is hízok.Szóval nem minden úgy igaz ahogy a "nagykönyvben" meg van írva.
Aztmeg hogy nem a babától hízol,igen,nem a babától,hanem a terhességtöl,mert a hormonok már a kezdetektöl játszanak veled,csak van akinek az ètvágytalanság jut+hányinger ès igy mèg fogy is az elejèn,van akinèl csillapìtatlan farkaséhség jelentkezik,ès vannak a szeren sések akiknek semmi vagy nagyon enyhe tünetek jelentkeznek.
Azt mèg leìrom,hogy mindkét terhességemnél kb a12-15 hètig elmúlt ez a hü de ennék ès onnantól csak naaagyon nagyon ritkán jött/jön rám,egészségesen táplálkozom,visszarázódtam a normálba.
A + 12kilóból pedig 11 lement szülésnél ès utánna mèg 5...a másodiknál nemsokára kiderül :)
Nyugodj meg,ha lelassul,megáll a fogyás akkor minden ok,figyelj oda picit amint tudsz,ès ha nem megy beszélj a vèdönövel,dokiddal,dene hagyd hogy agyonriogassanak ès stresszeljenek mert most hìzol...engem mindenki avval riogatott meg kinevettek hogy jajjj ilyen iramban bálna leszel stb.,hát nem lettem,mertamint tudtam odafigyeltem
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!