Harmadik trimeszteres kismamák ti mennyivel gyarapodtatok eddig?
Hány cm és kgmal indultatok?
Kellett diétáznotok?
Hány hetesek vagytok?
Hányadik baba?
172 cm, és 65-67 kg körül voltam, mikor indultam.
Most 31 hetes vagyok az első babámmal, 10,5 kg eddig a pluszsúlyom.
Nem diétáztam, viszont sokat nassoltam az első trimeszterben az émelygések miatt, ezért két kiló plusz már akkor feljött.
Mostanában kevesebbet eszek, mert fáj az ínyem, és mintha kevesebb lenne a gyomrom, viszont az utolsó 6-7 kiló kb. 20. héttől jött fel rám. Tudom, nem egyenletes. :(
Első baba.
165 cm, 56 kg a kezdő súlyom. A 9 héten egy hét alatt lement 6kg, most 65 kg vagyok és 35 hetes. Úgyhogy én sajnos elég sokat híztam, viszont ami fura, hogy egyáltalán nem látszik. A nagyrésze a hasamon van a többi nagyon kevés pedig eloszlik.
168 cm
58 kg volt a kezdő súly most 79 a 27. hétben.
29 hetes ikermami vagyok
164 cm vagyok, 55-el kezdtem, s most vagyok 62 kg :)
Első gyerek 32 hét +12kg ... 83ról indultam +20kg lett a vége 40+5re szültem a lányom.
Második gyerek 30 hét +8kg ... 77ről indultam +17.5kg lett a vége 39+5re szültem a fiam.
Harmadik gyerek 32 hét +11kg ... 79ről indultam,32 hetesek vagyunk most,kislány.
34. hét, 14 kg úgy, hogy az utóbbi 5 hétben 1 kg megy fel-le. Fogggalmam sincs, hogy csinálom! Végig ugyanúgy ettem, és eszem, minden nap egy órát sétálok, hetente 2-3 alkalommal szobabiciklizek. Kajára figyelek, de a 20-as hetekben megállíthatatlanok voltak a kilók. Kicsit el is kenődtem, de most már nyugodtabb vagyok :) Egyébként 165 cm, 63 kg voltam, de a védőnő 55-nek saccolt, úgyhogy most se hiszi el senki, hogy közel vagyok a 80-hoz :D Viszont már most E-s a kosárméretem (C-ről indultam), és főleg combra, fenékre ment még plusz. A pocim szerintem átlagos, az utóbbi időben inkább csak a formája valtozott.
A védőnőm szerint minden tökéletes így, minden értékem rendben is van, csak arra figyeljek, hogy a végén ne szaladjon el velem a ló. De nagyon jó fej, sosem cseszegetett. A dokim persze igen, de ő meg annyira hangulat ember, hogy nem nagyon érdekel a véleménye. Azt mondta, egy heten kétszer csak folyadékot igyak, es két almát egyek meg, akkor nem fogok vizesedni. Szóval maradok a saját módszereimnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!