Mennyi az ideális súlygyarapodás a 33. hétnél?
Sziasztok!
na most ez jó kérdés, sztem mindenkinél más..
én majdnem 25 hetes vagyok, és már felszedtem 11!!!! kg-ot úgy, hogy nem zabálok, nem eszem édességet jobban, mint előtte, ill gyakorlatilag többet sem eszem semmiből, mint terhesség előtt... és mégis +11 kg.... (mondjuk szerencsém eddig, hogy csak a pocakom nőtt)
Szerintem pont jó, legalább is a bertengo súlykalkulátora szerint (bár nem írtad, milyen magas vagy).
Én a lányommal 7-8 kiló plusznál jártam ilyenkor (kezdő súly 57 kg/167 cm), és a vége 10 kiló plusz lett. De én nem vagyok a terhesség alatt sokat hízó fajta. Viszont ismerek hozzám hasonló alkatú nőt, aki mindkét terhességénél felszedett 25 kilót a végére, és szülés után mind leadta. Szóval egyéni.
Elsőnél folyamatosan hiztam, a végére 25 kilót szedtem fel, fel év múlva kevesebb voltam, mint a baba előtt.
Most a 30. héten +7 kilónál jarok, kíváncsi vagyok, h h alakul majd, egyelőre kevesebbnek tűnik, mint az elsőnél volt.
Aztán most jön a nagyobbik része a hízásnak, de reménykedem, h nem lesz ennyire extrém.
Mindenkinél más az ideális hízás.
Bár nem írtad hány cm vagy így nehéz válaszolni.
Én 62 kg-val kezdtem 173 cm vagyok. 34. Héten voltam 75,5 kg.
Hét elején voltam 75 kg. 37 hetesen.
Védőnő azt mondta hogy a végén még az is normális ha 1-2 kg lemegy.
Egyébként pedig a védőnők nagyon sok kismamát szeretnek a kg-kal piszkálni.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!