Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki nem tartja/...

Van itt olyan, aki nem tartja/tartotta a diétát terhességi cukorbetegség esetén?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
9%
Mennyi kompexusos kismama van itt errefelé, hogy minden normális válasz le van pontozva. Szánalmas...
2022. jún. 4. 22:50
 22/24 anonim ***** válasza:
20%
Igen. Aki egy ilyen kérdés alá felpontozásért jön, az jobb ha azt írja, hogy nem kell tartani, egyen amit és amikor akar és így is minden rendben. Engem ezért nem érdekel már az arányom ezen az oldalon. Attól, hogy 10 hülye harsogja ugyanazt az ostobaságot még a maradék kettő jár jobban, hogy másképp csinálja.
2022. jún. 4. 22:57
 23/24 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, pedig ha lihegve mész fel a lépcsőn és éhségrohamaid vannak, akkor nem jó a beállított diétád, akármit is mérsz utána. Keresnék egy másik dietetikust.
2022. jún. 4. 23:01
 24/24 anonim ***** válasza:
67%

Mennyi két lábon kihordott agyhalál van itt :) Kezdve a 7. válaszolóval. Szinte látom a behorpadt fejed, meg a csorgó nyáladat, miközben olvasom a válaszod :)

Nos, a gyengébbek kedvéért:

Nem tartani a diétát nem azt jelenti (a kérdező esetében), hogy valaki tömi a fejét csokival.

A GDM diéta nagyon szigorú, órára pontosan meg van határozva, hogy mikor kéne enned (cirkadián ritmus), és mindent pontosan kiszámolni. Ha ettől eltérsz, az már azt jelenti, hogy nem tartod a diétát, hiába nem eszel semmi tilosat.

Nekem a harmadik terhességem alatt alakult ki, ott volt mellettem egy dackorszakos gyerek meg egy nagyobb, és ha fél óra csúszás volt a reggelimben, már rosszat mértem.

Ráadásul olyan a munkám, hogy rengeteget utazom, képtelen voltam minden napra külön főzni magamnak, számolni, sokszor fordult elő, hogy rendelnem kellett csirkét és salátát, plusz két féle lassú köretet (ebédre a ch-t többféle forrásból kell bevinni). Ez azért volt szar, mert mint később kiderült, pl vegetával volt fűszerezve a csirke, amiben cukor van...

Egyetlen grammnyi tiltott ételt nem ettem, csak nem tudtam mindig időben enni, vagy nem tudtam többféle szénhidrátot biztosítani az ebédhez, vagy több napig ugyanazt ettem.

Mint a privát beszélgetésünkből kiderült, a kérdezőnek is ilyen problémái vannak, de nagyon küzd, szeretné jól csinálni.

Az ilyen emberek miatt ilyen szar a világ amilyen, akik látatlanban, magukból kiindulva ítélkeznek, másokon vezetik le a feszültséget.

Szégyen...

2022. jún. 10. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!