Van itt olyan, aki nem tartja/tartotta a diétát terhességi cukorbetegség esetén?
Le lehet pontozni, de borzasztó felelőtlennek tartom azt, aki nem tartja az előírt diétát és játszik a gyereke életével. A kezeletlen, kordában nem tartott magas vércukorszint lepényi, szív és légzési elégtelenséget okoz a magzatnál.
Ezeknek az anyáknál fontosabb, hogy csokival tömjék a fejüket, ahelyett, hogy a gyermekük érdekében betartsák az orvosi utasításokat!
Szégyen...
Nem csokival tömöm a fejem, hanem meghalok egy kis Wellington bélszínért, amit elvileg nem lehetne enni, mert nem bírja a cukrom.
Amennyire tudom, tartom a diétát.
Eloszoris tudhatom mivel mar 7 eves es kutya baja😅
Amugy meg azert ez eleg nagy tulzas h fontoabb h csokival tomje a fejet az ember… volt mellette egy 2 evesem egesz nap jottunk mentunk elofordult h nem tudtam olyat uzsonnazni amit kellett volna v pl marhara nem volt mindig kapacitasom arra h a csaladnak is fozzek meg magamnak is mert amit ok szivesen ettek az nekem rohadtul nem fert bele a dietamba
A dolgok nem feherek v feketek ám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!