Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet érezni császármetszé...

Mit lehet érezni császármetszés alatt?

Figyelt kérdés

Sajnos csaszarom lesz,mert a kisbabam nem fordult be.

Lehet erezni valami fajdalmat az erzestelenites ellenere?

Annyira felek :/

2022. jún. 2. 16:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
#18, sürgősségi volt, nekem egyáltalán nem fájt, sőt, kifejezetten jól esett, mert pont a szúrás helyére sugárzott ki az összehúzódás. Az első injekció a helyi érzéstelenítő, azt pici tűvel adták, csak azt éreztem, hogy kellemes melegség terjed a derekamnál. Aztán a másodikból semmit nem éreztem, csak a hatását, hogy nem érzem a lábaimat, majd egyre feljebb terjedt.
2022. jún. 2. 21:47
 22/27 anonim ***** válasza:
Gerincérzéstelenítés: az első szuri olyan volt mint egy kis csípés. A másodiknál már magát a szúrást nem éreztem, de ilyen nagyon kellemetlen forró áramütésszerű érzésem volt a jobb csípőmben. Ezt mások is mondták, hogy előfordul. Olyan mint amikor a fogorvosnál érzéstelenítőt adnak és betalálják a tűvel az ideget.
2022. jún. 3. 00:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pozitív élményem van a császárrol.Nem kellemes az egész nyilván,de jobb mint a sima szülés.Fájdalmat nem lehet érezni,csak azt hogy ott matatnak,fura.
2022. jún. 3. 06:04
 24/27 anonim ***** válasza:
60%

Elég rossz, a gerincérzéstelenítőt én nem is éreztem, de ahogy leszíjaztak egyből hánytam és ájultam el, de adnak oxigént, azt mondták mikor jobban lettem, hogy ez normális, kb szinte mindenkinél előfordul, az érzéstelenítő miatt van a hányás és a rosszullét.

Addigra már kb fel is vágtak, cuppogást meg undorító hangokat hallassz, illetve tologatják a szerveid jobbra balra azt is érzed ahogy rángatnak, tologatnak, elég fura.

A műtét kb ennyi, a szörnyűségek utána jönnek..

2022. jún. 3. 09:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2022. jún. 3. 11:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Maga a csaszar nem egy nagy szam, utana viszont nagy szivas, sokkal lassabb es fajdalmasabb a felepules. Elso gyerekem huvelyi uton szuletett es igaz volt gatmetszes de meg igyis piskota volt utana a regeneralodas mint a masodik gyerekemmel aki csaszaros lett
2022. jún. 3. 13:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem voltam rosszul műtét alatt. Még jóval a műtét előtt kb 2 órával megitattak velem valami folyadékot, mondta a szülésznő, hogy hányáscsillapító.
2022. jún. 3. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!