Császármetszés alatt lehet fájdalmat érezni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 20:01
1/16 anonim válasza:
Nem, mert lebénítanak teljesen. Nem érzel semmit. Az egy kicsit durva, mikor veszik ki a babát. Érzed ahogy rángatnak meg nyomjak felulrol.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ma este műtötték a tesómat és állítólag fájt neki nagyon,még nem beszéltem vele sógorom mondta.Nagyon izgulok.
2016. nov. 9. 20:32
3/16 A kérdező kommentje:
Állítólag tej miatt gyengébbet adtak.
2016. nov. 9. 20:33
5/16 anonim válasza:
olyan nincs, hogy gyengébbet adnak...
6/16 A kérdező kommentje:
köszi.
2016. nov. 9. 21:20
7/16 anonim válasza:
Pont ma egy másik császáros kérdéshez írta valaki, hogy neki rosszul adták be az érzéstelenítőt, így igencsak érzett fájdalmat.
De amúgy normális esetben nem szabadna érezni fájdalmat.
8/16 anonim válasza:
Lehet bizony, nekem két császárom volt két különböző szülészeten.
Az elsőbe majdnem belehaltam, mert csak bal oldalon hatott az érzéstelenítő, végig üvöltöttem, másnap az anesztes elnézést kért, azt mondta, 10.000-ből egyszer fordul elő ilyesmi (7-szer próbálkozott, mire sikerült beadni a gerincközelit).
A másodiknál én is csak a nyomást-húzást éreztem, beszélgettem közben az aneszteziológussal, érdekes módon ő elsőre be tudta adni az érzéstelenítőt...
9/16 anonim válasza:
Utolsó, te jó ég és üvöltöttél és közben nem csináltak semmit? Úgy értem,hogy folytatták a műtétet? Én amúgy rettegtem,hogy majd érzem, ahogy felvágnak, de szerencsére semmit nem éreztem.
10/16 anonim válasza:
Engem miután beadták az érzéstelenítőt, csipkedtek, szurkáltak, hogy meddig érzem. Elég "sokára" lettem teljesen érzéktelen, de addig nem nyúltak hozzám, csak "teszteltek". Azt persze éreztem, amikor vették kifelé, az egyik doki felülről nyomta, az kellemetlen volt, de nem fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!