En a világon semmit nem éreztem, nekem surgossegi csaszarom lett. Sőt nekem megkomnyebbules volt a vajudasi fajasok után hogy nem erzek semmit. 😂
2022. jún. 2. 16:46
2/27 anonim válasza:
Nekem ugyan sürgősségi császárom volt, így nem volt időm félni, de én nem éreztem semmit. Százszor jobb volt a császár utáni felépülés is, mint a vajúdás. Hálá adok az égnek, hogy most programozott császárom lesz és nem sima szülés.
2022. jún. 2. 16:47
3/27 anonim válasza:
Ilyen rángatást, toszogatást fogsz érezni. :) Semmi fájdalom. Nyugi, maga a műtét nem para. Amikor elkezd kimenni az érzéstelenítő, na az már kellemetlenebb, de simán ki lehet bírni.
2022. jún. 2. 16:49
4/27 anonim válasza:
Húzás,vonás,ráncigálás. De minimális fájdalom. Legalábbis nálam így volt. Mikor kivették a lányom, azért felszisszentem...Kérdezte is a doki,hogy fáj? Mondtam, hogy picit. Tényleg, mintha pici tűkkel szurkáltak volna. Ennyi volt csak.
Bezzeg utána! Bepótolta másnap...a seb durva volt.
2022. jún. 2. 16:52
5/27 anonim válasza:
Fájdalmat nem, de hogy a szádon jön ki a komplett emésztőrendszered, amikor "rásegítenek" a baba kivételekor, azt igen. De a hányinger-csillapító, amit adnak, valamelyest segít majd ezen. Nem ijesztgetés, de nekem az is qrva félelmetes volt, mikor kezemet, lábamat leszíjjazták. De hát mik ezek ahhoz képest, amikor meglátod a babádat 😍😍
2022. jún. 2. 16:53
6/27 anonim válasza:
Semmilyen fájdalmat nem éreztem, viszont olyan nyugtatót kaptam, amitől olyan érzésem volt, mintha bepálinkáztam volna. Amíg műtöttek, addig elnevetgéltem az anesztes orvossal. Ahogy kiment az érzéstelenítő, akkor azért fájdalmas volt, de a fájdalom minden nappal csökkent és hát nem is volt nagyon idő a baba mellett a fájdalomra gondolni.
2022. jún. 2. 16:57
7/27 anonim válasza:
Húzigálást, vonkodást éreztem. Fájdalmat mèg kicsit sem.
De én utána sem, tolták belém a fájdalomcsillapítót.
2022. jún. 2. 16:58
8/27 anonim válasza:
6! Szerencsére én nem kaptam nyugtatót. Legalábbis nem tudok róla. Nem örültem volna neki,ha így szopik a baba...
4es válaszoló vagyok.
2022. jún. 2. 16:59
9/27 anonim válasza:
6-os vagyok, nyilván nem olyan nyugtatót adnak, ami átmegy az anyatejbe... Eleve mire kitoltak a műtőből már ki is ürült. Nem kell rögtön Frontinra vagy Rivotrilra gondolni... Jézusom
2022. jún. 2. 17:02
10/27 anonim válasza:
Nehogy megijedj "leszíjazástól" az csak azért van, mert az ágy kissé balra dől és rögzítenek, hogy el ne csússz, kizárólag azért, hogy a méh ne nyomja el a nagy vénát a hasban (amiért ajánlott bal oldalra feküdni).
Ezen kívűl semmi, komolyan mondom 5-10 perc és hallhatod a hangját, megmutatják neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!