Vetélés után egyből terhesség?
Sziasztok
Április 25.én vetéltem el ami után 1 hónapig folyamatos pecsételő vérzésem és barnás folyásom volt majd egy erősebb vérzés ami szerintem a menzesz lehetett ami e hónap 24.én ért véget.
Terhes tüneteim vannak így nem hagyott a tudat,hogy mi van ha
most este csináltam egy tesztet,nagyon halvány negatív
Az előző terhesség nem lehetett mert vetélés után egy héttel már csak 64 volt a hcg-m,viszont volt most erősebb vérzésem és ez nagyon aggaszt.
Az orvosom azt mondta,hogy nem kell várnom egy ciklust sem,próbálkozhatunk.
Mit gondoltok? Volt már valakivel hasonló? Június 9.ére kaptam időpontot az orvosomhoz.
Persze,igen, tudom csak elkezdtem reménykedni,nem szabad tudom csak annyira szeretnénk már ezt a babát és első babóca lett volna az előző vetélésem is :( ne haragudjatok,hogy értetlenkedek
Holnap megírom a reggeli teszt eredményét illetve ,hogy 2.án mit mondott a doki

Fél év alatt 2x vetéltem tudom milyen nagyon akarni de józanul gondolkodni muszáj.
Reméljük minden ok lesz ha nem most akkor a kövi hónapban.

Végülis már vetélés után egy héttel elkezdtünk próbálkozni addigra elmúltak a fájásaim is,a rendes vérzés is,az orvos tudott a pecsételésről és ettől függetlenül is engedte a próbálkozást.
Szerintem nagyon valószínű,hogy kémiai volt.
Köszönöm mindenkinek
Kedvesek vagytok nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!