Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után egyből terhesség?

Vetélés után egyből terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Április 25.én vetéltem el ami után 1 hónapig folyamatos pecsételő vérzésem és barnás folyásom volt majd egy erősebb vérzés ami szerintem a menzesz lehetett ami e hónap 24.én ért véget.

Terhes tüneteim vannak így nem hagyott a tudat,hogy mi van ha

most este csináltam egy tesztet,nagyon halvány negatív

Az előző terhesség nem lehetett mert vetélés után egy héttel már csak 64 volt a hcg-m,viszont volt most erősebb vérzésem és ez nagyon aggaszt.

Az orvosom azt mondta,hogy nem kell várnom egy ciklust sem,próbálkozhatunk.

Mit gondoltok? Volt már valakivel hasonló? Június 9.ére kaptam időpontot az orvosomhoz.

2022. máj. 29. 19:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Persze,igen, tudom csak elkezdtem reménykedni,nem szabad tudom csak annyira szeretnénk már ezt a babát és első babóca lett volna az előző vetélésem is :( ne haragudjatok,hogy értetlenkedek

Holnap megírom a reggeli teszt eredményét illetve ,hogy 2.án mit mondott a doki

2022. máj. 29. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Fél év alatt 2x vetéltem tudom milyen nagyon akarni de józanul gondolkodni muszáj.

Reméljük minden ok lesz ha nem most akkor a kövi hónapban.

2022. máj. 29. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad hogy mikor voltatok együtt.Eltelt e azóta 2 hét?Ha igen akkor lehetsz terhes újra vagy mivel egy ciklus nem telt el meg ez is hogy volt barnázás meg pecsételés lehet hogy beakart volna ágyazódni csak nem tudott mert még nem épült teljesen újra a nyálkahártya magyarán kémiai terhesség alakult ki.
2022. máj. 29. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem viszont pint ezért érdemes várni egy normál ciklust a próbálkozással és a legtöbb orvos ezt is javasolja. Vetélés után felborul a rendszer, a szervezetnek gyógyulnia kell és ha ez megtörténik utána nincs akadálya egy problémamentes terhességnek. Sok ilyen törtènetet olvasni az azonnal teherbe esőktől, hogy nem feltétlen volt még kész a szervezet. Nyilván van olyan is, hogy minden rendben közvetlenül utána is, de én adnék magamnak időt. Ha most tényleg terhes vagy remélem jól alakul.
2022. máj. 29. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Plusz egy dolog: Ha azóta végig pecsételésed és barnázásod volt, akkor a méhnyálkahártya sem lehet ideális állapotban a terhességhez. Ezért is jobb várni.
2022. máj. 29. 20:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Végülis már vetélés után egy héttel elkezdtünk próbálkozni addigra elmúltak a fájásaim is,a rendes vérzés is,az orvos tudott a pecsételésről és ettől függetlenül is engedte a próbálkozást.

Szerintem nagyon valószínű,hogy kémiai volt.

Köszönöm mindenkinek

Kedvesek vagytok nagyon

2022. máj. 29. 21:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem erősödött a tesztem,elengedtem a dolgot:) majd következő hónapban:)
2022. máj. 30. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!