Egyből lenne peteérésem?
Volt olyan valakinek, hogy missed ab után még mielőtt megjött volna a mensi lett peteérése?
Múlt hétfőn voltam dokinál akkor azt mondta, hogy nemsokára meg fog jönni a menzeszem, de hétvégén szurkálgatott a bal petefészkem körül és tegnap csináltam egy ovulációs tesztet és pozitív lett a déli, az esti már negatív meg a ma déli is. Volt valakinek így, hogy egyből lett peteérése? Meg a dokinak látni kellett volna, hogy alakulóban van valami nem? De akkor mitől lett pozitív az ovuteszt? Lehet csak rossz volt? Nem a terhesség után maradt vissza hormon, mert a missed ab már 4 hete volt.
Szerintem nincs peteeresed, tuti h nincs. Inkább csak az ami kb minden missed ab-os nőnek. Sajnos ilyenkor nagyon megtudnak bolond ülni a hormonok, nagyon nagy erőfeszítés lenne a testednek, méhednek egy pete érés most.
Az agyalapi mirigyek meg most még a hcG miatt, úgy érzékelik terhes vagy, hetekig van hcG a szervezetben. Tehát nem hiszem h esély lenne peteeresre.
Nekem 3 hét után is volt hcG, jó, nem sok. De volt. 33 ml/u
Egyebkent nekem 2 ciklusra rá volt újra peteeresem.
Es a 4.ciklusban jött a kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!