Tapasztalatokra lenne szükségem. Vetélés után amit műszeresen fejeztek be egyből jöhet egy új terhesség?
Figyelt kérdés
Tehat már meg sem jött a menstruációja és probléma mentes terhesség lett belőle. Okozhat az ilyen problémát. Ahány orvos annyi félét mond. Van aki azt mondja persze lehet próbálkozni, van aki azt, hogy 1 hónap, 3 hónap, 6 hónap.... Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2020. nov. 6. 08:41
1/4 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy 2 menstruációt érdemes várni ilyenkor.
2/4 anonim válasza:
Olvastam már olyat, hogy nem vártak és egyből terhes lett valaki, a szervezet tudja mit bír, viszont van kockázat, mert lehet ismét vetélés lesz, hiszen belül azért most sérült kicsit minden kel, hogy regenerálódjon szépen a nyálkahártya is. Legalább egy mensit azért érdemes megvárni, hogy ne kelljen újra átélni a missed ab-ot. Kitartás és sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Abszolút orvosa válogatja, ki mit mond. A legfrissebb/legmodernebb szemlélet az, hogy egyáltalán nem kell várni (persze ha nem vérzel már, és nincsenek komplikációk), mert ha nincs kész a szervezeted, úgysem tapad meg a baba, viszont "emlékszik" a tested rá, hogy milyen teherbe esni, így könnyebben megy. Persze hangsúlyozom, ez orvosfüggő, de a legújabb álláspont az ez. Nekem a saját nőgyógyászom azt mondta, egyáltalán nem kell várni; az, aki a műtétet végezte, azt mondta, 3-6 ciklust várjak meg, akinél pedig jelentkeztem műtétre, azt mondta, elég az első rendes ciklust kivárni. (Mi az első menzeszt megvártuk, csak utána próbálkoztunk. Ennek ellenére csak fél évvel később sikerült a baba.)
4/4 anonim válasza:
Egy ciklust érdemes megvárni. Mi így csináltuk és egyből jött a baba utána minden rendben volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!