Tapasztalatokra lennék kíváncsi méhpempővel kapcsolatban. Kinek mi vált be?
Sziasztok!
Kinek melyik fajta vált be?
Házitermelőtől vásátolt, vagy a kapszula formában kapható?
Köszönöm szépen, ha megosztod a tapasztalatod.
Én 3 hete szedem a Bew well kapszulát. Sok jót olvastam róla. Tapasztalatom még nincs,de remélem hamarosan lesz.
Követem a kérdést.
Én a "Méhpempőfarm Royal Jelly"-t ettem, bio boltban vettem.
Nekem 24 napos ciklusaim voltak, az első méhpempős hónapban 30-ra tolta ki, majd azonnal beállt 27 naposra és ha jól emlékszem 3-4 hónapon belül lettem terhes. De csak az első két hónapban szedtem amúgy.
Borzasztó íze van, de meg lehet tanulni, hogyan lehet nyelv alatt időztetni (kb 3 perc az egész), hogy nyállal feloldódjon és ne érezd az ízét. Nekem a kapszulát nem ajánlották.
Én hiszem, hogy ez segített, mert a 24 napos ciklusaimmal ha bármikor sikerült is a fogantatás, nem nagyon maradt idő a petesejtnek a megtapadásra..
Én a legtöbb helyen azt hallottam, hogy nem feltétlenül a fogantatást segíti, hanem a ciklust rakja rendbe először. És ha ott volt eddig gond, mint nálam, akkor hamar siker a vége.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Örülök, hogy azért van akinek segített :)
A nyelv alatti feloldás (nem kapszula esetén) lényeges?
4-es vagyok. Nekem azt mondták, hogy amiatt jobb így, mintha csak úgy megennéd, mert a nyelved alatt jobban felszívódnak az anyagai, mintha a gyomrodba kerülne a gyomorsavadba. Viszont hallottam olyat, aki egy kis kanál sima mézzel keverte el és csak lenyelte, de nem jártam utána, hogy az hatékonyságilag más-e. A boltban is azt mondták, hogy ha valamivel esetleg keverni akarom, akkor csak is rendes méz legyen, mert méh-termékek kémiailag együtt jól viselkednek, nem úgy mintha mit tudom én beletennéd egy hideg teába vagy bármi. Eleve ez nem egy édes cucc, nem méz szerű.
Ja és még egy: ha a párod nem tartózkodik az ilyentől, érdemes neki is ennie veled együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!