18-napja késik a havim. Terhesség vagy más? Valakinek ilyesmi tapasztalatok?
Sziasztok!
Lassan 3hete késik, van egy 8honapos kislanyom, szoptatok. Mindig rendszeres volt a mensim, szinte napra pontosan jött meg, nagyon ritka volt ha késett. Januárban császár műtétem volt, 2 hétig vereztem és március 6.-an megjött 5napig tartott. Azóta mindig minden hónap közepén megjön és 5 napig tart. De most nem... Teszteltem kb egy hete BabyBoom teszttel és negatív! Viszont.. azokat érzem mint anno a lányommal mikor arra gyanakodtam teherbe estem. Bal oldalt szurkal a mehemnel, mellem meg van duzzdva, nem vagyok ideges semmiert( pedig mielőtt megjön mindig szét vetett az ideg😓) és a legfontosabb a hüvelyemnek olyan fura “szaga” van(ilyen maró savas, nem tudom hogyan megfogalmazni)
És fura érzés a méhemnél mintha nyúlna. De aggaszt hogy a teszt negativat mutatott, bár egy ismerősöm azt mondta erre a tesztre nincs mit adni. Holnap újra tesztelek, de kiváncsi vagyok esetleg másnak volt ilyen? Bocsánat a legfontosabb az, hogy akkor voltunk együtt a férjemmel mikor peteeresem volt, és előtte is, de megszakítással. Igen tudom az elovaladektol is lehetek állapotos! Nagyon örülnénk ha baba lenne, igaz januártól terveztük de ennek is nagyon örülnénk! Köszönöm ha végig olvastad!
Meg kell csinálni a tesztet, de ha megszakítás volt, és szoptatsz és negatív a teszt, akkor meglepő lenne a terhesség.
Mindenesetre ha negatív, akkor is mennék orvoshoz, ha már beállt a mensesed, mert valami van.
Meglátjuk
Csodák vannak és lesznek is🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!