Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18-napja késik a havim....

18-napja késik a havim. Terhesség vagy más? Valakinek ilyesmi tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 3hete késik, van egy 8honapos kislanyom, szoptatok. Mindig rendszeres volt a mensim, szinte napra pontosan jött meg, nagyon ritka volt ha késett. Januárban császár műtétem volt, 2 hétig vereztem és március 6.-an megjött 5napig tartott. Azóta mindig minden hónap közepén megjön és 5 napig tart. De most nem... Teszteltem kb egy hete BabyBoom teszttel és negatív! Viszont.. azokat érzem mint anno a lányommal mikor arra gyanakodtam teherbe estem. Bal oldalt szurkal a mehemnel, mellem meg van duzzdva, nem vagyok ideges semmiert( pedig mielőtt megjön mindig szét vetett az ideg😓) és a legfontosabb a hüvelyemnek olyan fura “szaga” van(ilyen maró savas, nem tudom hogyan megfogalmazni)

És fura érzés a méhemnél mintha nyúlna. De aggaszt hogy a teszt negativat mutatott, bár egy ismerősöm azt mondta erre a tesztre nincs mit adni. Holnap újra tesztelek, de kiváncsi vagyok esetleg másnak volt ilyen? Bocsánat a legfontosabb az, hogy akkor voltunk együtt a férjemmel mikor peteeresem volt, és előtte is, de megszakítással. Igen tudom az elovaladektol is lehetek állapotos! Nagyon örülnénk ha baba lenne, igaz januártól terveztük de ennek is nagyon örülnénk! Köszönöm ha végig olvastad!

2020. okt. 5. 17:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Beagyazodast mondott meg mindig!🤗 nem ragozom tovább.

Ha tényleg orvos vagy (amit nem hiszek) hogy van időd ilyen oldalakat nézni?

Itt az orvosoknak megállásra sincs idejük, nemhogy valaszolgatni..

2020. okt. 6. 18:16
 22/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki hasonló szituban volt mint te.

Azért is gondoltam hogy más lesz mert egy gyomorrontás azért nem tárt 2 hétig. Mikor én teszteltem nekem azonnal erős pozi lett, de szurkolok neked, hogy minden oké legyen!!

2020. okt. 6. 18:40
 23/29 anonim ***** válasza:
36%

Jól van, azt mondta. [link]

Cseden vagyok és ide járok felvilágosító munkát végezni, hátha ragad pár emberre valami a koszon kívül. Pl. az ilyen kérdések alá, hogy leírjam a tárgyi tévedéseket, nehogy utána megszaporodjanak a hasonló kérdések, hogy elhúzódhat-e a beágyazódás 9-14 nap helyett egy hónapra hétre...

2020. okt. 6. 18:44
 24/29 A kérdező kommentje:

Remelem minden oke lesz, vegulis a halvány csík is csík. Ugyanez volt anno, tünetek is ezek szoval kiváncsi vagyok!

Doki:

Csodák vannak és lesznek is...

2020. okt. 6. 21:05
 25/29 anonim ***** válasza:
Végülis erősödött azóta a teszt? :)
2020. okt. 10. 17:25
 26/29 A kérdező kommentje:

Szia!

Másnap reggel megcsináltam a másikat halvány pozitív, rá egy órára megjött, 4napig tartott!

Tünetek megvannak meg mindig, nem tudom hova tenni 😳😅

Lehet csinalok majd egyet csak úgy hogy az mit mutat, fogalmam sincs miért volt ez..

anno két halvány tesztem volt és van egy egészséges 9.-hos lányom, na majd meglatjuk😅

De lehet a teszt volt rossz, bár ketto is selejtes lett volna? Na mindegy!:)

2020. okt. 16. 11:46
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen halvány pozitív teszttel és menszivel méhen kívüli terhesség volt. Szóval ez sem zárható ki,menj el inkább orvoshoz. Nekem ki kellett venni a petevezetékem.
2020. okt. 16. 11:56
 28/29 A kérdező kommentje:

Jezusom sajnálom!

Mindenképp el fogok menni a dokihoz!

2020. okt. 16. 15:17
 29/29 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a tesztet amikor írtam elsőnek és egyértelmű negatív.

Szoval szerintem semmi sincs a dologban, max kémiai terhessegre gondolok. De tuti nem vagyok az.

Méhen kívüli biztos nem mert semmi fajdalmam sincs mint amit mondott az ismerősöm(akinek az volt), meg amit írnak semmi sem vonatkozik rám.

Dokihoz már van időpontom, igaz nem mostanra de ha addig nem jön közbe semmi, nem kerek hamarabbit😊 (dec.elejere kertem)

2020. okt. 16. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!