Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18-napja késik a havim....

18-napja késik a havim. Terhesség vagy más? Valakinek ilyesmi tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 3hete késik, van egy 8honapos kislanyom, szoptatok. Mindig rendszeres volt a mensim, szinte napra pontosan jött meg, nagyon ritka volt ha késett. Januárban császár műtétem volt, 2 hétig vereztem és március 6.-an megjött 5napig tartott. Azóta mindig minden hónap közepén megjön és 5 napig tart. De most nem... Teszteltem kb egy hete BabyBoom teszttel és negatív! Viszont.. azokat érzem mint anno a lányommal mikor arra gyanakodtam teherbe estem. Bal oldalt szurkal a mehemnel, mellem meg van duzzdva, nem vagyok ideges semmiert( pedig mielőtt megjön mindig szét vetett az ideg😓) és a legfontosabb a hüvelyemnek olyan fura “szaga” van(ilyen maró savas, nem tudom hogyan megfogalmazni)

És fura érzés a méhemnél mintha nyúlna. De aggaszt hogy a teszt negativat mutatott, bár egy ismerősöm azt mondta erre a tesztre nincs mit adni. Holnap újra tesztelek, de kiváncsi vagyok esetleg másnak volt ilyen? Bocsánat a legfontosabb az, hogy akkor voltunk együtt a férjemmel mikor peteeresem volt, és előtte is, de megszakítással. Igen tudom az elovaladektol is lehetek állapotos! Nagyon örülnénk ha baba lenne, igaz januártól terveztük de ennek is nagyon örülnénk! Köszönöm ha végig olvastad!

2020. okt. 5. 17:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyakorlatilag ugyanez volt és most itt van a két kislányom 16 hónap különbséggel. Szoptattam, megjött normálisan, kivéve egy hónapban,negatív lett a teszt. Én ugyanígy vártam de 2 hónapot majd akkor már hánytam is, fura volt, így 2 hónappal később teszteltem és azonnal pozitív lett. Mai napig nem értem, mert nem lehetett rossz az első pár teszt, 4et csináltam.

Úgyhogy van esély a terhességre, de nagyon kevés. A dokim is nézett nagyot.

2020. okt. 5. 19:11
 12/29 A kérdező kommentje:
Cisztas kommentelő sajnálom hogy téged ilyen tragédia ert! Nem kívánok ilyet senkinek sem. Remelem nekem nem ez ..
2020. okt. 6. 06:38
 13/29 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő és neked voltak ilyen tuneteid?

Nekem is kezd hányinger lenni de meg nem hánytam nem volt olyan erős.

2020. okt. 6. 06:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Nekem az egyetlen az a hányinger volt, főleg, hogy előtte a kislányommal nem volt ilyen. A melleim fájtak, de az mielőtt megjön is szokott ezért nem gondoltam, hogy terhesség lenne. Tényleg a hányinger volt az ami elég árulkodó jel volt szamomra. Nem bírtam enni semmit, azt gondoltam elrontottam a gyomrom vagy vmi vírus, de miután 2 hete már hányással keltem, feküdtem, tudtam, hogy más lesz.

2020. okt. 6. 13:53
 15/29 A kérdező kommentje:

Ma teszteltem délután és halvány pozitív.

Utolsó: de durva hogy tudtad ez más lesz, képzeld el bennem is ez volt/van és most már van egy pozitív tesztem🤗

2020. okt. 6. 14:14
 16/29 anonim ***** válasza:
Egyet árulj el. Ha háromhete késik és az ovukor voltatok együtt (tehát minimum öt hete), akkor miért halvány az a teszt? Egy nyolchetes terhesség már a tesztre való rápillantáskor hozza a második csíkot. Valamit kihagytál a sztoriból vagy rosszul interpretálsz...
2020. okt. 6. 14:24
 17/29 A kérdező kommentje:
Képzeld nekem az első terhesség is ilyen volt, 12.-én kellett volna meg jönni és 29.-én teszteltem egy nagyon halvány pozitívat. Sőt előző nap azaz 28.-an a reggeli pisibol ki se mutatta a teszt, pedig nem gagyi volt..Először 17.-re voltam kiírva majd 1.-re lett az javítva. A dokim elmondta anno miért volt ez, hogy nálam később történt a beagyazodas mint a megszokott, ennyi.. de te biztos jobban tudod, veled annyiszor lehetett már, nem?:)
2020. okt. 6. 14:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem, a beágyazódás nem csúszik ennyit, hacsak nem rozmár vagy medve vagy, bár kétlem hogy akkor itt pötyögnél.

A peteérésed csúszott, ami gyakori. Csak te itt a kérdésben megadtál egy fals infót (ti. az esedékes menses dátumát és hogy peteérés környékén voltatok együtt). Emiatt a kérdésedet nem lehetett érdemben megválaszolni, mivel biológiailag nonszensz lenne egy háromhetes beágyazódás.

Csak hogy tisztázzuk a kérdést...

2020. okt. 6. 15:08
 19/29 A kérdező kommentje:
Te orvos vagy, vagy mi a fene? Ha a doki ezt mondta, akkor ezt mondta, ki vagy te hogy felulbirald?
2020. okt. 6. 15:45
 20/29 anonim ***** válasza:

Egyébként igen, de ehhez elég középiskolás biológia tudás. Az orvosod tuti nem mondott ilyet kéthetes különbségre, a peteérést mondta ő is valószínűleg.

Csak azért voltam kíváncsi, hogy egy újabb kamu kérdés-e egy csodás terhességről (mostanában sok van belőle), vagy csak nem vagy tisztában a biológiával. Bár a kettő nem zárja ki egymást, de az utóbbi biztos.

2020. okt. 6. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!