Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatok érdekelnének a...

Tapasztalatok érdekelnének a first response terhességi tesztel kapcsolatban. Valaki? :)

Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 14:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs, de 7 év alatt ellőttem már pár tesztet és egyértelműen nem terhesen csak negatív volt mind, max sok év után már átvilágítottam szerkesztgettem, mert addig néztem míg úgy éreztem látok valamit, persze sose, vagy csak reagenset. Terhesen és kémiai terhesen viszont határozottan egyértelműen halvány két csíkos volt minden féle tesztem napokkal nem várt előtt. Fotózhatóan természetesen :)

Szóval, ha letudod fotózni és ott is látszik, nagy eséllyel pozitívat mutat. Ha még nem késik, akkor pedig a jól látható halvány pozik is lehetnek kémiaiak, tehát megjöhet időre. Ezért érdemes nem várt napján vagy utána tesztelni. Akkor meg már minden teszt szépen mutatja, de legalábbis nem kell keresni :)

Bocsi, hogy írtam, de tényleg millió féle tesztet próbáltam, és egyikkel se volt bajom, max annyi, hogy nem lettek korábban pozik :D

Sok sikert, gondolom tervezett babára vártok :)

2020. okt. 5. 15:25
 2/17 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm a választ:) igen tervezett. Es nagyon korai teszt de hát na nem birok magammal :D Et+5 napos es 5 napos pötyit kaptam vissza.

Itt a link

[link]

Szted látszik? Élőbe párom is anyukám is látja de olvastam a tesztel kapcsolatban pro és kontra érveket is igy azért nem vagyok benne annyira biztos. Persze várok aztán pár nap múlva probálkozom újra.

2020. okt. 5. 16:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerinten làtszik.
2020. okt. 5. 17:07
 4/17 A kérdező kommentje:
Akkor már 4en vagyunk :D hát meglátom majd hogy erősödik e. Bizom benne 🥰
2020. okt. 5. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is látom :) Nagyon drukkolok, hogy erősödjön. Ez itthon a predictor early névre hallgat, nekem a 9.dpon volt ilyen :)
2020. okt. 5. 18:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is látom :)
2020. okt. 5. 20:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Ez a mai tesztem. Ti is látjátok h egy pindurit de erősebb a tegnapinál? :)

[link]

2020. okt. 6. 11:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen, erősebb 🥰
2020. okt. 6. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia ! A felső teszt a mai ugye ? Akkor erősödött :)
2020. okt. 6. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen 😊
2020. okt. 6. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!