Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációval kapcsolatosan...

Mandiga kérdése:

Ovulációval kapcsolatosan érdekelnének tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy ki mit érez ovuláció elött, alatt és esetleg utána.

Jelenleg fáj a derekam, a hasam alja nehéz, mintha egy súly lenne benne, és érzékeny ahogy hozzá érek, illetve ha lehajolok. Ezek esetleg lehetnek ovu érzések? Vagy PMS?

Nem tudom konkrétan mit kellene érezni. Petefészek szúrkálásokat pár napja éreztem, volt, hogy elég erősen, a hasam alja is szúrkált. Nem tudom mit gondoljak.

2016. jan. 30. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem eloszor a tojasfeherjere emlekeszeto folyas jelentkezik 2-3 nappal korabban, naprol napra tobb.

Fajdalmat rn is erzek, viszont nem napokig, hanem joval rovidebb ideig, fel ora-egy ora amig ertekeny a hasam es petefeszek korul van fajdalom.

Nem minden honapban egyforman eros egyebkent.

Mosdjuk nekem az ovuteszt is egyertelmuen pozitiv mindig, aznap leesik a homersekletem es masnapra meg szepen megemelkedik.

2016. jan. 30. 12:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszönöm a gyors válaszod. Szerinted tüszőrepedés elött érzékeny a has, vagy ikor már megrepedt a tűsző? Nagyon hosszú ez a ciklusom, és bízom benne, hogy van, vagy lesz ovum. Nem tudom már mire gondoljak. Érzem ezeket a furcsaságokat. Vagy mástól lehet esetleg?

2016. jan. 30. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Miert nem mesz mar el vegre orvoshoz??? Nem ertem..babat szeretnel olvastam tobb helyen megsem kersz orvosi segitseget,hogy rendbe tegye a ciklusod! Igy nem leszel terhes :( Bocs az oszintesegert nem bantasbol irtam! :)
2016. jan. 30. 14:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia.

Teljesen igazad van. Gondoltam még egy kicsit várok, ha olvastad az összes kérdésem, akkor volt egy méhszáj problémám, vettem rá kúpot, és vártam, hgoy megjöjjön, hogy el kezdjem használni, de még nem jött meg. Ez a leghosszabb ciklusom. A másik ami visszatart, hogy már nem vagyok "fiatal", 40 vagyok, és kicsit tartok attól, hogy a doki hogy reagál, meg mit akarok, ezt az sztk-ban már megkaptam. Tudom, ennyi idősen sok butaságot kérdezek, de soha nem foglalkoztam ezzel a témával, mert nem volt semmi problémám. Pár hónapja kezdődött. Az is lehet, hogy már többet nem lehet babám. :(

2016. jan. 31. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Az orvosnak nem joga megmondani hogy te mar ne akarj gyereket mert 40 eves vagy! Siman szulhetsz meg ;) Ha igazan akarod tessek elmenni egy jo orvoshoz!! Ilyen hosszu ciklusnal amugy is illo lenne! Nagyon sok sikert kivanok a teherbeeseshez!!! :))
2016. jan. 31. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van. Az én dolgom eldönteni. Elmegyek orvoshoz.

Köszönöm a jókívánságot. :)

2016. jan. 31. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!