Cam Pulsar babakocsit vettünk és gyakorlati tapasztalatok érdekelnének a huzat tisztításával kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
A használatin az van , hogy 30 fokon kézi programon lehet mosni, a kocsin lévő címke szerint nem lehet csak kézzel mosni. A boltba azt mondta az eladó, hogy azért ne mossam géppel, mert akkor kibolyhosodik. Ezt mosózsákkal nem tudom megelőzni? Kiállított darabot vettünk meg, elég poros, ezért szeretném mindenképp jól kitisztítani.2014. aug. 1. 12:36
1/5 anonim válasza:
Nekünk egy CAM X3 E. 6 éves babakocsink van 3 gyereket szolgált ki, én gépben mostan mindig 30 fokon, semmi baja nem lett. Használtam hozzá (öblítőhöz téve) Sanytol ruha fertőtelnítőt. Kb. 5 ször lett kimosva.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) :)
Mosózsákba beletetted, vagy csak simán a gépbe?
A mózeskosár fehér betétjét is beletetted a gépbe?
2014. aug. 1. 12:40
3/5 anonim válasza:
Szia. Nekünk Cam combi family volt gépbe 40 fokon mostam minden részét :) most Cam micro air van. Ugyanígy csinálom :)
4/5 anonim válasza:
1 vagyok nem tettem zsákba, és a fehér részét is kimostam, minden részét kimostam ami textil, a napellenzőket is, a bundazsákot is, mindent. A fém alkatrészeket pedig kint a kertben slaggal, amikor szép napos idő volt, nem tudom már milyen mosószerrel, de Domestos, Floraszept vagy vaalmi hasonlóval (fém részeket) a textil mosószerrel (Tomi baby) de lehet más mosmárkával is mostam, de már nem tudom melyikkel, legutóbb Tomv val.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. aug. 2. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!