Inszemináció elött állok és érdekelne kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 20:23
1/3 anonim válasza:
Szia.Én hétfőn megyek a 2.ra.Az első sajnos nemsikerült.Álltalában a 2. Vagy 3. Nagyobb arányban sikerülnek.Nálunk nincs gond csak a férjem spermaszáma egy picit alacsonyabb mint kellene.De még igysem biztos hogy sikerül a mostani is.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia :), Remélem akkor most sikerrel jártok. Én tegnap kezdtem el szedni a clostilbegytet. 12-én kell mennem Tapolcára ultrahangra. Ti hova jártok? Neked volt valami mellékhatása a gyógyszernek?
2018. jan. 7. 10:16
3/3 anonim válasza:
Én nemkapok Clostyt van peteérésem ugyhogy nemtudom milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!