Fog. Gátló abbahagyása után egyből terhesség. Tényleg nagyobb a vetélés esélye?
Utolsó menstruációm első napjától számolva 5+4 vagyok, de mivel egyből fog.gátló elhagyása után sikerült, így nem tudni azt sem pontosan, mikor volt peteérés. De ez most mellékes.
Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor tényleg nagyobb a vetélés esélye??? (Ma olvastam a neten, de engem inkább tapasztalat érdekelne!!!) Nőgyógyászhoz jövő hét keddre kaptam időpontot, mert szerinte ráérek akkor.
én ilyenről még nem hallottam, de persze ez nem jelenti azt hogy nincsen. én azt olvastam hogy gyógyszer után nagyobb az esély a terhességre, azaz hamarabb összejön. a mai gyógyszerek már modernebbek, így ha elhagyás után lesz valaki rögtön terhes, nem okoznak gondot. ne aggódj ezek miatt, és gratula a babához.
én 10 év gyógyszer után lettem terhes...holnap lesz egy éves a lányunk :)
Köszönöm!!!
És Boldog Szülinapot a lányodnak!
Amit a neten olvas az ember,annak bő fele kitaláció!
A fogamzásgátló abbahagyása utáni első hónapban akik teherbe esnek,azok ugyan olyan egészséges babát szülnek,mint akik fél éve nem szedtek fogamzásgátlót. Ugyan ez igaz a vetélésekre is! A vetélésnek sok oka lehet,de a fogamzásgátlók nincsenek közte! Ha valaki a mai fogamzásgátlók szedése mellett esik teherbe -és a terhesség csak később derül ki (mondjuk már 16-17 hetes terhes) akkor is egészséges baba születik! Egyik ismerősöm járt úgy,hogy elment nőgyógyászhoz,mert nem jött meg neki,mire a doki felírt neki fogamzásgátlót,mert az (5000 éves) uh-n nem látott semmit. A csaj szedte,majd elment másik dokihoz,akkor már 17 hetes terhes volt. Egészséges 3 éves kislánya van!
Mi nagyon termékenyek vagyunk,és az 1. hónapban megfogant a 2. gyermekünk. Most itt játszik 2 évesen! :-D
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,34hkm.
Én most várom ugyan ilyen szitu után az első lányom! Teljesen jó minden eredményünk, semmi gond nincs a babával, naptár szerint 15 nap és kint lesz! :D
NE aggódj nem lesz baja! :D
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!