Rettegek, hogy a vetélés utáni következő terhességnél is elkezdek barnázni-vérezgetni. Akkor majd egyből elkezdhetem szedni a hormonpótlót?
Figyelt kérdés
Természetesen majd konzultálok az orvossal is.2015. jún. 8. 14:13
1/4 anonim válasza:
Kell egy normális orvos, aki UH-n követi a peteérésed és tüszőrepedés után azonnal adja a progeszteront. Nem egy nőt ismerek, akinek csak akkor adták amikor már baj volt. Mi volt az oka a vetélésednek? Egyedül a progi hiány? Kivizsgáltak?
2/4 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok, hogy akkor kaptam, amikor már késő volt.
Persze egyáltalán nem biztos, hogy prog.hiányom volt, csak próbálok biztosra menni.
Mèg nem derült ki, mi történt, mert pár napja volt a vetélés.
Az orvos normális, majd a kontrollon beszélek vele.
2015. jún. 8. 14:31
3/4 anonim válasza:
12 hetes UH közölte a doki, h nincs szívhang. MIssed ab, majd 3 hó kivárás, s meg is fogant a most 22 hós kis csodám, s mindenféle progi pótlás meg tudom is én mi nélkül. :)
Természetes, hogy rettegsz, de próbáld kordában tartani.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Biztosan rendbe jövök, most is napról napra jobb, pedig csak 4 napja történt.
2015. jún. 8. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!