Vetélés után egyből terhesség?
Sziasztok
Április 25.én vetéltem el ami után 1 hónapig folyamatos pecsételő vérzésem és barnás folyásom volt majd egy erősebb vérzés ami szerintem a menzesz lehetett ami e hónap 24.én ért véget.
Terhes tüneteim vannak így nem hagyott a tudat,hogy mi van ha
most este csináltam egy tesztet,nagyon halvány negatív
Az előző terhesség nem lehetett mert vetélés után egy héttel már csak 64 volt a hcg-m,viszont volt most erősebb vérzésem és ez nagyon aggaszt.
Az orvosom azt mondta,hogy nem kell várnom egy ciklust sem,próbálkozhatunk.
Mit gondoltok? Volt már valakivel hasonló? Június 9.ére kaptam időpontot az orvosomhoz.

Ha május 24-én lett vége a menszesznek nem valószínű h máris új terhesség van. Szerintem hívd fel a dokit de mindenképpen csináltass egy hcg vérből.
A szövettanod jó lett?
Milyen tesztet csináltál?
Csak uh volt kontrollon ahol mondták,hogy szépen kitisztultam,nem volt műtét ,5,6 hetes terhesség volt
Még menzesz előtt lehetett már peteérésem valószínűleg és így lettem terhes csak aggaszt a vérzés..
Köszönöm nektek

Picit lehetetlennek tűnik amit írsz.
Erős verzés után terhes vagy.
Bocsi de gondold át.
Én felhivnám a dokit h mi a helyzet. De tényleg menj el reggel egy hcg vérvételre.
Nem akarlak ilyesztegetni de lehet nagyobb gond is.(mola terhesség)

Egyébként mióta elmúlt a menzeszem azóta vannak terhes tüneteim (5 napja)
Mellfájdalom, has szúrka, álmosság, éhség stb ugyanúgy mint az előzőnél

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!