Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után egyből terhesség?

Vetélés után egyből terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Április 25.én vetéltem el ami után 1 hónapig folyamatos pecsételő vérzésem és barnás folyásom volt majd egy erősebb vérzés ami szerintem a menzesz lehetett ami e hónap 24.én ért véget.

Terhes tüneteim vannak így nem hagyott a tudat,hogy mi van ha

most este csináltam egy tesztet,nagyon halvány negatív

Az előző terhesség nem lehetett mert vetélés után egy héttel már csak 64 volt a hcg-m,viszont volt most erősebb vérzésem és ez nagyon aggaszt.

Az orvosom azt mondta,hogy nem kell várnom egy ciklust sem,próbálkozhatunk.

Mit gondoltok? Volt már valakivel hasonló? Június 9.ére kaptam időpontot az orvosomhoz.

2022. máj. 29. 19:06
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
halvány pozitív* bocsánat
2022. máj. 29. 19:07
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Hát simán lehet persze. 2 naponta tesztelj, ha erősödik, akkor jó :) Megy a drukk
2022. máj. 29. 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha május 24-én lett vége a menszesznek nem valószínű h máris új terhesség van. Szerintem hívd fel a dokit de mindenképpen csináltass egy hcg vérből.

A szövettanod jó lett?

Milyen tesztet csináltál?

2022. máj. 29. 19:12
 4/17 A kérdező kommentje:

Csak uh volt kontrollon ahol mondták,hogy szépen kitisztultam,nem volt műtét ,5,6 hetes terhesség volt

Még menzesz előtt lehetett már peteérésem valószínűleg és így lettem terhes csak aggaszt a vérzés..

Köszönöm nektek

2022. máj. 29. 19:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyébként 10-es Valentin tesztet ami az előző terhességnél is a leghamarabb mutatta ki
2022. máj. 29. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:

Picit lehetetlennek tűnik amit írsz.

Erős verzés után terhes vagy.

Bocsi de gondold át.

Én felhivnám a dokit h mi a helyzet. De tényleg menj el reggel egy hcg vérvételre.

Nem akarlak ilyesztegetni de lehet nagyobb gond is.(mola terhesség)

2022. máj. 29. 19:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet az ember egyből terhes vetélés után, nem ritka ez. Viszont általában nem kiséri menstruáció. Lehet, hogy (megint) volt egy kémiai terhességed.
2022. máj. 29. 19:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Én is a kémiai terhességre gondoltam ,holnap reggeli tesztet meglátom erősebb lesz e.. Tesztelek még egy pár napot de hívtam a dokim közben, 2.án vállal is azt mondta addig várhatok nyugodtan.
2022. máj. 29. 19:31
 9/17 A kérdező kommentje:

Egyébként mióta elmúlt a menzeszem azóta vannak terhes tüneteim (5 napja)

Mellfájdalom, has szúrka, álmosság, éhség stb ugyanúgy mint az előzőnél

2022. máj. 29. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Mensi alatt nem tud beágyazódni. De ha mégis már erős pozinak kéne lenni!
2022. máj. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!