Akik most várandósok vagytok! Nektek tervezett baba vagy meglepi baba?

Első meglepetés volt mert elszámítottam magam a naptarmodszernel, de amúgy is belefért volna a hiba, de azért nagy volt a csodálkozás, hogy az addig bevált módszer már nem működik.
A másodiknál nem védekeztünk, de semmit sem számolgattam, hogy mikor lenne érdemes együtt lenni, egy év után jött össze.

Konkrétan nem terveztük el, hogy na akkor mostantól próbálkozni fogunk mert gyereket szeretnénk, viszont nem is védekeztünk.
Ettől függetlenül mikor pozitív lett a teszt kicsit megdöbbentünk hirtelen, hogy most mi lesz. Azóta már 14 hetes vagyok, és nagyon várjuk.

"Ha én nem akarok gyereket, teszek ellene. Ugy, hogy az jo is legyen. Ha nem teszek, az meg már nem meglepi.."
De k.va okosak itt egyesek. Csak úgy megsúgom, hogy spirál mellett elvileg lehetetlennek kéne lennie, mégis vannak rá esetek... vagy pl nekem tavaly gyógyszer mellett lett 1, nem szedtem semmi mást ami gyengíthette volna pedig a hatását, beteg sem voltam, semmi. De sajnos életképtelen volt, nem volt szívhang sem, missed ab lett.
Idén januárban tudatosan neki álltunk és most 20 hetes vagyok. Az meglepi volt, hogy első mensi után sikerült.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!